ASTRO

Dnevni horoskop za 17. april: Ovnove očekuje veliki PREOKRET, a slobodne Škorpije FATALNA ljubav

0

Kraj vikenda donosi dosta toga zanimljivog svakom znaku Zodijaka.

foto: JKstock/Shutterstock
foto: JKstock/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Nestabilna situacija na finansijskom planu muči vas već duže vreme. Ipak, uskoro sledi preokret. Ako vas već duže vreme muči problem što ne možete da pronađete onog pravog, ovaj dan može biti rešenje. Očekuje vas sudbinski susret. Opustite se u društvu bliskih prijaelja, uživajte!

 

Bik

 

Pripremite rezervni plan za naredni period. Očekuju vas prepreke u vidu problematičnih poslovnih saradnika i zakašnjenje važne uplate novca. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju srodnu dušu na nekoj zabavi. Osetljivost grla, problemi sa glasnim žicama.

 

Blizanci

 

Neočekivane vesti mogu obeležiti ovaj dan. U skladu sa tim biće neophodna promena plana. Osećate zasićenje u vezi i tragate za novim uzbuđenjem. To upravo možete pronaći u tajnoj ljubavnoj avanturi. Zadržavanje vode u organizmu, potreban vam je diuretik.

 

Rak

 

Zastoj na finansijskom planu i neočekivani splet okolnosti može vam doneti dilemu u pogledu sledećeg poslovnog koraka. Ključ rešenja je u promeni saradnika. Partner pokazuje nedosledno ponašanje i vi s pravom počinjete da sumnjate u njega. Probavne smetnje. Smanjite apetit.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker