ASTRO

Dnevni horoskop za 10. april: Neko se nalazi na LJUBAVNOJ prekretnici, a neko na meti MANIPULACIJE

0

Saznajte da li treba da radite na međuljudskim odnosima i kako da popravite komunikaciju sa partnerom.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Glavna tema ovog dana su finansije. Uspešno ćete se dogovoriti oko nekih dugovanja i uslediće neke uplate. Nesporazum s partnerom u vezi s nekim zajedničkim investicijama. Neko od vas će morati da popusti. Vreme je da više mislite na sebe i svoje zdravlje.

 

Bik

 

Međuljudski odnosi su se pogoršali i to vam može predstavljati glavni problem. Može doći do burne rasprave. Napetost može da dovede do verbalnih konflikata između vas i partnera. Pažljivo birajte reči. Mogući su problemi sa disajnim putevima, sinusima, plućima, moguća je prehlada, grip, a takođe je težakperiod i ako bolujete od astme.

 

Blizanci

 

Očekujte prepreke i zastoje u poslovanju. Budite obazrivi u rukovanju novcem i ne ulazite u rizične investicije. Planete vam pružaju podršku da otvorenim razgovorom prevaziđetestari problem u vezi sa partnerom. Tokom ove faze možete da budete skloni gojenju, pa je važno da povedete računa o ishrani

.

Rak

 

Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju uspeh, ali će pregovori biti teški i zahtevaće prilagođavanje. Razmirice mogu da pokrenu veći sukob između vas i partnera, a povod mogu biti sitnice. Mogući su i problemi sa grlom, upalama i infekcijama koje zahvataju grlo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker