ASTRO

Dnevni horoskop za 21. mart: Rakovi bi mogli da uđu u TAJNU vezu, Vage postaju magnet za udvarače

0

Kome sledi romantičan početak nedelje, a koga nerviraju na poslu?

foto: Izabela Magier/Shutterstock
foto: Izabela Magier/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Ovnove danas čeka atmosfera neizvesnosti što se tiče veoma važnog odgovora od strane jednog od ključnih poslovnih saradnika. Ovaj dan donosi vam harmoniju i sklad između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje veza sa osobom u znaku Strelca ili Vage. Variranje pritiska.

 

Bik

Današnji dan može da donese poseban izazov. Međuljudski odnosi mogu postati problematični u jednom trenutku. Ne savetuje vam se da započinjete osetljive teme i neka sporna pitanja sa partnerom, razgovor bi za tili čas mogao da se pretvori u svađu. Puni ste energije.

 

 

Blizanci

Neki vaš hobi bi mogao da se pretvori u unosan posao, a vaše originalne ideje mogli bi da vam donesu veliki finansijski uspeh. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju jednu fatalnu Vodoliju. Očekuje vas burna ljubavna avantura. Stomačni problemi.

 

Rak

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, uspešno ćete završiti jedan veoma važan deo vašeg poslovnog plana. Čuvajte svoje poslovne tajne od konkurencije. Postoji osoba koja vam se već duže vreme dopada na poslu, a upravo sa tom osobom postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Promenite režim ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker