ASTRO

Dnevni horoskop za 19. mart: Rakovi doživljavaju IZNENAĐENJE, Vodolijama se sprema FINANSIJSKI USPEH

0

Ko će uspešno završiti dugoročni projekat, a kome se smeši uzbudljiv izlazak?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Uspešan završetak rada na nekom dugoročnom projektu može obeležiti ovaj dan. Završetak jednog i početak novog poglavlja uliće vam dodatni elan i samopouzdanje.

Ljubav: Ako već dugo tragate za pravim partnerom i nikako ne možete da ga nađete, ne propustite priliku da ga sretnete. Planete su vam izuzetno naklonjene za novi početak.

Zdravlje: Povećana želudačna kiselina.

 

Bik

 

Posao: Danas ćete imati veoma uspešan dan na poslu. Akcenat je na komunikaciji i finansijama. Uživate neverovatnu podršku planeta što se tiče poslovnih pregovora, a neke vaše ideje koje budete izložili na poslovnom sastanku naići će na dobar prijem.

Ljubav: Očekuje vas zanimljiv izlazak s partnerom. Atmosfera daljeg zbližavanja i harmonije može biti krunisana dogovorom o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Grčevi u stomaku.

 

 

Blizanci

 

Posao: Danas će neke vaše originalne ideje biti prihvaćene, a njihova realizacija vas može izbaciti u prvi plan. Napuštate stare metode rada i utirete novi put u vašoj oblasti poslovanja.

Ljubav: Ovaj period vam može doneti atmosferu prepunu ljubavi i nežnosti sa partnerom. Pa ipak, oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu se naći pred radikalnim rešenjima.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom što pre.

 

 

Rak

 

Posao: Glavna scena na poslovnom planu biće važni sastanci i poslovni dogovori. Danas ćete napraviti neke izmene u timu zaposlenih. Reorganizacija će vrlo brzo dati pozitivne rezultate.

Ljubav: Danas vas očekuju neka lepa iznenađenja od strane partnera. Sitnice koje vama mnogo znače, jer vam ukazuju na ljubav i postojanost vašeg partnera.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker