ASTRO

Dnevni horoskop za 12. mart: Strelčevi imaju STARI PROBLEM u ljubavi, Rakovima iznenada stiže FINANSIJSKI DOBITAK

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: GaudiLab/Shutterstock
foto: GaudiLab/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Planetarni aspekti će u vaš poslovni plan uneti pozitivnu dinamiku i sjajne rezultate vaše poslovne organizacije. Očekuju vas uspešni pregovori.

Ljubav: Divan dan u okviru vašeg odnosa sa partnerom. Očekuje vas dalje zbližavanje, a verovatno razmišljate i o formalizaciji vaše veze s partnerom

Zdravlje: Upala krajnika.

 

Bik

 

Posao: Pozitivan rezultat vaših poslovnih poteza će vam omogućiti proširenje saradnje sa inostranstvom. Danas će vam mnoge stvari na poslu poći lakše za rukom.

Ljubav: Puni ste energije i optimizma, a to ćete preneti i u atmosferu vašeg odnosa sa partnerom. Predstoji vam posebno dinamičan društveni život i romantičan izlazak sa partnerom.

Zdravlje: Bolna kolena.

 

 

Blizanci

 

Posao: Što se tiče finansija, danas ćete biti više nego zadovoljni. Uprkos tome, ne savetuju vam se rizične investicije u bliskoj budućnosti.

Ljubav: Svakodnevne obaveze su vas prilično udaljile od partnera. Otvorenim razgovorom sprečite stvaranje unutarnje distance.

Zdravlje: Problem sa sinusima.

 

Rak

 

Posao: Danas će vam mnogi poslovi lakše poći za rukom. Iskoristite naklonost planeta da privedete kraju važan posao. Finansijski dobitak.

Ljubav: Raspoloženi ste za ljubav, zračite posebnim magnetizmom. Harmoničan period i romantični trenuci s partnerom.

Zdravlje: Ukočenost vratnog dela kičme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker