ASTRO

Dnevni horoskop za 20. decembar: Blizanci, postoji mogućnost za poznanstvo sa osobom koja vam se duže vremena svidja

0

Saznajte šta su Vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Nervoza vas je okupirala ovih dana i moguće je da pravite greške koje ne primećujete. Željni ste promena na polju ljubavi, kao i novih avantura. Prihvatite poziv prijatelja za zajedničku šetnju. Prijaće vam odlazak u prirodu.

 

BIK

 

Nemojte da se forsirate previše i da se zamarate poslovima koji mogu da čekaju. Moguće su manje svadje sa bračnim partnerom. Osećate da su odnosi zahladneli. Mogući problemi sa bubrezima. Obratite se urologu, uz neophodne analize.

 

BLIZANAC

 

Povoljan dan za kreiranje novih ideja i organizaciju posla. Donećete dobre odluke, ali i rezultate. Postoji mogućnost za poznanstvo sa osobom koja vam se duže vremena svidja, a nemate hrabrosti da joj pridjete. Problemi sa vidom.

 

 

RAK

 

Posvećeni ste poslu i dovoljno spremni da hladno rasudjujete u kriznim situacijama, sa donošenjem ispravnih odluka. Ako ste u braku, priželjkujete distancu od partnera. Partner će tražiti od vas objašnjenje. Problemi sa probavom.

 

LAV

 

Povoljan dan za poslovne pregovore kao i za komunikaciju sa saradnicima. Upoznaćete zanimljivu osobu u bliskom okruženju. Razmisljanja na temu moguce veze okupirace vas sasvim. Podložni ste prehladi. Uradite preventivne analize.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker