ASTRO

Dnevni horoskop za 6. decembar: Lavovi, polako dolazite do bolje komunikacije sa voljenom osobom

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

LAV

 

Izbegavajte saradnju sa Devicom, vaši stavovi se nikako ne poklapaju. Držite se starih, proverenih saradnika. Polako dolazite do bolje komunikacije sa voljenom osobom. Zadovoljni ste i verujete u zajedničku budućnost. Trebali biste da budete aktivniji.

 

DEVICA

 

Povoljan dan da završite stare poslove. Nije dobro da bilo šta novo započinjete danas. Rešili ste da ovaj put dopustite sebi da vas vode emocije. Razum ostavljate po strani, koliko god vam to teško bilo. Problemi sa vrtoglavicom, može biti u pitanju pritisak.

 

 

VAGA

 

Pokušajte da se skoncentrišete na sopstveni uspeh. Nemate nikakvu korist od toga da zavidite drugima. Potrebno vam je neko vreme da budete sami. Niste spremni da se žrtvujete za osobu koja ne uzvraća istom merom. Držite se podalje od bilo kakvih poroka.

 

ŠKORPIJA

 

Nastavljate sa istom taktikom koju praktikujete već godinama, jer ste se uverili da vas vodi do uspeha. Mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Ako se igrate toplo- hladno, na kraju ćete vi biti povredjeni. Problemi sa probavom.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker