ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR: Strelčeve očekuje zanimljiv dan, Bikovi unosite više minerala i magnezijuma

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock/Syda Productions
foto: Shutterstock/Syda Productions

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

U afektu i u svađi sa nadredjenima lako možete doći do toga da date otkaz. Teško ostvarujete emotivnu stabilnos,t iako za tim najviše čeznete. Ništa nije ispalo onako kako ste očekivali. Problemi sa kičmom. Preforsirali ste se! Potažite savet stručne osobe.

 

BIK

 

Polako gubite interesovanje za neke poslove za koje ste ranije bili zagrejani. Sada imate na umu inovacije, nove proojekte, koji su blizu ostvarenja. Možete upoznati veoma zanimljivu osobu preko kruga prijatelja. Mogući grčevi u mišićima. Unosite vise minerala, magnezijuma.

 

 

BLIZANCI

 

Niste baš u svom elementu, koncentracija vam lako pada i teško obavljate i najosnovnije poslove. Povoljan dan za sve one koji su u vezama na daljinu ili ostvaruju poznanstva sa partnerom preko društvene mreže. Povedite računa kada je u pitanju jetra.

 

RAK

 

Ne držite se striktno plana koji ste imali, jer ste postali svesni toga da neke stvari moraju da se prilagođavaju realnim okolnostima. Važna je fleksibilnost, ali i postojanje rezervnog plana. Imate prilično neočekivan razvoj događaja na ljubavnom planu. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker