ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUN: Blizancima sjajan trenutak za NOVI POČETAK, Rakovi, odmorite se!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

proleće, leto, sreća, srećna žena, astro, horoskop, mesečni horoskop
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće, pa je samim tim povoljan trenutak i za neke manje rizike. Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje na polju zarade.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove emotivne veze sa osobom koja vam se dopada. Ulazite u odličnu fazu za ljubav! Možete da se nadate lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da pazite na svoje disajne puteve.

 

JARAC

 

POSAO: Dolazite do važnih promena na polju posla, moguće je i da će se neke stvari desiti sasvim neočekivano. Ipak, dobro ćete se snaći u novim okolnostima.

LJUBAV: Uživaćete u strastvenim trenucima sa osobom sa kojom imate neki vid neobaveznog ljubavnog odnosa. Pred vama je dan u kom ćete imati lepe i zanimljive trenutke.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da tokom današnjeg dana uzmete malo vremena da napunite svoje baterije.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Danas će vaša praktična strana biti naglašena. Uspećete da obavite dosta stvari na polju posla. Vi ste jako dobar organizator i imate kreativne ideje.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da pokažete svoje emocije ali danas bi neke reči mogle da izađu od vas same od sebe. Iznenadićete svog partnera, koji će vam pokazati osećaj olakšanja.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i poradite na kvalitetnijoj ishrani.

 

RIBE

 

POSAO: Možete da očekujete splet okolnosti koji vam ide na ruku i koji će vam doneti pozitivne promene. Iako se možda niste nadali novim dešavanjima tako brzo, ona će doći.

LJUBAV: Pred vama je prilika da uđete u jednu lepu vezu sa osobom sa kojom biste u budućnosti mogli da imate važna dešavanja. Ljubav kuca na vaša vrata!

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima u nekoj opuštenoj atmosferi, potrebno vam je rasterećenje.

 

makonda-tracker