ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ: Pred Strelčevima finansijski boljitak, Rakovi spokojni na ljubavnom planu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

žena, horoskop, priroda, devojka, astro
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Možete da očekujete da će se vaše materijalno stanje popraviti. Pred vama je mogućnost za zaradu kakvu do sada niste imali priliku da ostvarite.

LJUBAV: Očekuje vas početak nove, strastvene veze sa osobom koja bi po svemu mogla da bude baš vaš tip. Pred vama je mogućnost da ostvarite veoma kvalitetan odnos.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Bavite se sportom! Iskoristite nalet pozitivne energije.

 

JARAC

 

POSAO: Oslanjate se na poslovnog partnera koji vam je u prethodnom periodu pokazao da možete imati poverenje u njega. Zajedno ćete ostvariti uspeh na ovom planu.

LJUBAV: Verujete voljenoj osobi i smatrate da ste pronašli svog saputnika za ceo život. Razmišljate o braku. Pred vama je period u kom možete da doživite pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Negujte svoju kožu... Čuvajte se od štetnih UV zraka koji vam mogu škoditi.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Pred vama je prilika da ostvarite pomak o kakvom ranije niste mogli ni da maštate. Pruža vam se šansa da na ovom planu ostvarite značajne rezultate.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da ostvarite dobar odnos sa svojim partnerom ali se trudite da smanjite nervozu u komunikaciji. Veoma je važno da budete spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate manje probleme sa osetljivim zglobovima, povedite računa o tome.

 

RIBE

 

POSAO: U potrazi ste za poslom koji će u potpunosti odgovarati svim vašim zahtevima. Niste spremni da prihvatite bilo šta, već vam je važno da novo radno mesto ispunjava vaše zahteve.

LJUBAV: Sami ste ali ne želite da tako i ostane. Želite da nađete partnera sa kojim ćete imati stabilnost na polju ljubavi. Uskoro ćete imati priliku za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Priuštite sebi neko vreme za relaksaciju.

 

 

makonda-tracker