ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ: Rakovima će se rizik isplatiti, Blizanci preteruju s analiziranjem

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

ljubav, par, horoskop, proleće, sreća
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Puni ste energije i osećate se nekako silovito, kao da baš ništa ne može da vam stane na put. Iskoristite ovaj pozitivni nalet kako biste bili što produktivniji.

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u konkretnu akciju bez mnogo razmišljanja. Strasti su vam donekle pomutile razum. Jednostavno želite da osvojite baš onu osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća, pa povedite računa o tome pogotovo u prepodnevnim časovima.

 

DEVICA

 

POSAO: Značajan finansijski dobitak će vam svakako popraviti raspoloženje. Odličan je dan za posao! Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Trezveno razmišljate i znate šta želite. Moguće je da ste već i dobili sigurnost kojoj ste težili do sada. Na ovom planu sve ostvarujete nekako planski iako su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite stanje hormona za svaki slučaj iako ne bi trebalo da bude većih odstupanja.

 

 

VAGA

 

POSAO: Imate velika očekivanja i želite da na ovom polju ostvarite zapažen uspeh. Stalo vam je do toga da izgradite dobar imidž u poslovnom svetu i da širite kontakte.

LJUBAV: Velikodušni ste prema voljenoj osobi. Kada je ljubav u pitanju ne žalite dajete sve od sebe do maksimuma. Možete da očekujete da će vam partner uzvratiti emocije.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Nemojte da se zamarate previše tokom današnjeg dana.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Trudite se da pokažete koliko ste ambiciozni i da dokažete da vaše ideje ne bi trebale da imaju konkurenciju. Ako budete bili uporni, svi će poslušati vaš savet.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste sreli na nekom javnom mestu i sa kojom možete imati zanimljiv flert. Pred vama je šansa da ostvarite nova ljubavna iskustva.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Zadovoljni ste svojim životom i iz vas isijava neka pozitivna energija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker