astro prognoze

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN: Mesečna astro prognoza — evo kome se smeše romantični dani

0

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Očekuje vas težak period. Moraćete da napravite nekoliko kompromisa i da budete strpljivi pre nego što donesete odluku. Zauzeti će razmišljati o velikim stvarima, poput preseljenja u novi dom ili osnivanju porodice. Usamljeni će imati priliku da uđu u romantičnu vezu i biće magnetski privlačni. Ipak, pazite kome poklanjate srce. Moguće su laži u ljubavi.

 

BIK

 

Retrogradni Merkur vam donosi brojne izazove, naročito ako ste u vezi. Važno je da razvijate međusobno poverenje i iskreno razgovarate sa partnerom. Kako biste izbegli nesporazume, budite strpljivi i zajedno rešavajte probleme. U prvoj polovini meseca biće manje bliskosti i strasti, ali situacija se popravlja od 15. juna. Slobodna srca će maštati o ljubavi i biće spremni za novi odnos.

 

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas romantičan i strastven period. Poletan i lep period u odnosu sa partnerom, a najlepše će biti to što vas partner podržava u mnogim odlukama. Naročito vam daje podršku i vetar u leđa kada je reč o profesionalnom razvoju. Slobodni će imati velike šanse da se zaljube.

 

RAK

 

U ljubavi ste puni šarma i razumevanja. Talasi ljubomore su iza vas i sada u vašem donosi vladaju sloboda i sreća. Očekuje vas velika podrška partnera, a nećete dozvoliti da vam stres zbog drugih okolnosti pokvari sklad u bračnom životu. Planetarni aspekti vam donose zadovoljstvo. Slobodni će imati razne dileme - važno je da slušaju svoju intuiciju. Zgrabite prilike koje su pred vama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker