Sigurno niste znali

Istovremeno srčani i nimalo čedni: Astroprofil nekih Blizanaca potpuno će vas iznenaditi

0

Po prirodi nežni i prijatni, ali i postojani. U ljubavi otvoreni, verni i gledaju sve na duže staze... a šta još karakteriše rođene 24. maja?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Diplomatični ste i taktični. Istovremeno ste srčani i nimalo čedni. Možda previše pričate - naučite da dobro slušate. Imate umetničkih sklonosti, zanimaju vas i nauka i politika, pa ste, zapravo, svestrana osoba. Rođeni ste debata i sijate u diskusijama. Iz tog razloga, ako ste muškarac, možete biti dobar advokat.

 

Spretni ste s alatom i volite mehaničke stvari. Takođe, zanimaju vas okultne i misteriozne tvari; spirtualizam vas vrlo privlači. Volite da čitate i verovatno imate veću biblioteku.

 

Turbulentna sedmica sa dve vatre u vazrušnom znaku: Šta uraditi za sreću do samog kraja

 

Živahni ste i zabavni: volite dobro provedeno vreme, puno prijatelja oko sebe, zabavu i razonodu sve vreme. Trebalo bi da imate uspešan život, da dosegnete neku poziciju i uspeh u bilo kom poduhvatu kog se latite.

 

Razboriti ste, čistog uma i dobrog prosuđivanja. Vaša glavna mana bi bila loše mišljenje ili pričanje o drugima. To je navika koje se morate rešiti po svaku cenu. Imate običaj da se nervirate i brinete zbog trivijalnih stvari.

 

Upamtite da briga nikad nikome nije pomogla, naprotiv, povredila je svakog ko je sebi dozvolio da brine. Negujte miran um i mirnu narav.

 

makonda-tracker