Astrologija otkriva

Vage prestanite da oklevate, Jarčevi slobodno pokažite svetu vašu osećajnu stranu: RIZICI koji nam donose SREĆU

0
Spremite se i učinite to, rizikujte! Ne dozvolite da se jednoga dana probudite i pomislite kako bi bilo super da ste to uradili...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Uvek ste odvažni i energični, budite pionir i inicijator i u ljubavi, navodi Lepa i srećna. Usudite se da pokrenete ljubavnu priču, priđite tom momku / toj devojci. Ljubav je vredna rizika, bar ćete znati da ste dali sve od sebe.

 

Bik

 

Rizikujte da se ponovo javite osobi iz svoje prošlosti, otkrijte joj svoja osećanja, tražite oproštaj ako treba. Ako ne možete da prestanete da mislite na nekog, ako je nešto ostalo nedovršeno usudite se da napravite prvi korak.

 

Blizanci

 

Ostvarite svoju želju da putujete. Usudite se i uplatite taj aranžman koji odavno razmatrate. Otputujte na svoje putovanje iz snova.

 

Romantični astro zadaci: Ko će Ovnovima stišati vatrenu strast, a da li će Ribe ikada prestati da se boje LJUBAVI?

 

Rak

 

Usudite se da promenite svoju karijeru ili da napravite novi korak u svom poslovnom okruženju. Rizikujte i borite se za povišicu, promenu ili unapređenje. Stavite svoju ideju na sto.

 

Lav

 

Rizikujte da promenite svoj život kako bi vama odgovaralo. Usudite se da date otkaz i promenite karijeru, distancirajte se od ljudi koji vas ne usrećuju i okrenite se onima koji će vas voleti i poštovati ono što ste vi.

 

Devica

 

Usudite se da uradite nešto nerazumno i šašavo za promenu. Recite da avanturi. Rizikujte i budite neracionalni i avanturista. Budite slobodni i bezbrižni.

 

Vaga

 

Prestanite da oklevate i usudite se da uradite nešto bez razmišljanja šta će o tome reći okolina. Rizikujte i nemojte da tražite mišljenje drugih, kupite tu haljinu koju merkate u izlogu, promenite radikalno frizuru.

 

Škorpija

 

Usudite se da ostanete nasamo sa sobom. Bez društva. Izvedite i počastite sebe, zaslužili ste. Pogledajte najnoviji film na bioskopskom repertoaru, počastite se u svom omiljenom restoranu. Osmislite popodne koje ćete provesti sami.

 

Treba imati u vidu: SAMO JEDAN DAN u nedelji je kao stvoren za novčani dobitak!

 

Strelac

 

Usudite se da uradite nešto luksuzno. Rizikujte i uplatite vikend putovanje u Italiju i rezervišite apartman u hotelu sa pet zvezdica. Kupite sebi taj skupi parfem. Izađite iz kolotečine i slobodno uradite nešto glamurozno, stavite svoj najlepši nakit i popijte čašu šampanjca u novom fensi baru.

 

Jarac

 

Usudite se da pokažete svetu svoju drugu, kreativnu i osećajnu stranu. Rizikujte i pokažite emocije. Objavite tu pesmu ili esej. Pokažite svoju sliku ili neku drugu kreaciju. Dozvolite sebi malo lenčarenja.

foto: Profimedia

Vodolija

 

Usudite se da svoj hobi, svoju strast pretvorite u karijeru. Rizikujte i pretvorite svoju omiljenu aktivnost u poslovni poduhvat.

 

Ribe

 

Usudite se na neku avanturu, skočite sa padobranom, skijajte na vodi. Izazovite svoj adrenalin i pobedite svoj strah. Nemojte da odlažete život, rizikujte.

makonda-tracker