Dočekajte ga spremni

Treba imati u vidu: SAMO JEDAN DAN u nedelji je kao stvoren za novčani dobitak!

0
Od davnih vremena dani u nedelji su se povezivali s planetama na nebu, tako da su u brojnim jezicima sama imena dana izvedena iz imena pojedinih planeta i pripadajućih bogova...
foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Kalendari su u prošlosti izražavali blisku povezanost s astrološkim znanjima i pri tome imali ulogu omogućavanja bolje orijentacije unutar svakodnevnih aktivnosti. Verovatno ste i sami primetili da su dani u nedelji prilično različiti. Traumatični odlazak na posao ponedeljkom, subotnji noćni izlasci i nedeljna porodična druženja su nešto što se iz nedelje u nedelju izmenjuje istim ritmom.

 

Ali, to nije sve... Kroz raspoznavanje povezanosti dana i planeta astrologija nam daje čitav niz dodatnih informacija o karakteristikama pojedinih dana i na taj način nam pomaže pri odabiru prikladnih aktivnosti.

 

Praćenje pravilnog nedeljnog ritma već nakon kratkog vremena će vam pomoći da steknete unutrašnji mir, a uz to i da mnogo lakše ostvarite želje. Jer, kao što nam je dobro poznato, sve ima svoje vreme. Kao što postoji vrijeme za delovanje, tako postoji i vreme za mirovanje.

 

Saveti milijardera koje morate upamtiti: 10 veoma jednostavnih načina da steknete novac

 

Jupiter se u astrologiji smatra najblagotvornijim planetom. On nam uvek pruža i više nego što želimo. Iz tog razloga se četvrtak smatra izuzetno povoljnim danom. Za taj dan rezervišite sve aktivnosti u kojima vam za njihov uspešan rasplet treba pomoć s neba. Inače, četvrtak je kao stvoren za polaganje ispita, duhovno uzdizanje i pokretanje velikih poslova.

 

Ljudi su tokom Jupiterovog dana blagonakloni jedni prema drugima i skloni da pomažu kad god je to potrebno. Na ovaj dan je iz tog razloga prikladno organizovati bilo kakve humanitarne akcije.

foto: Profimedia

Budući da Jupiter sve umnožava velikom brzinom, povoljno je da uložite novac u banku, a nije loša ideja i odigrati neku igru na sreću. Neka vaša odeća bude zelene ili ljubičaste boje.

makonda-tracker