Zvezde savetuju

Mlad Mesec u Biku: Ciklus uspona i padova, korak po korak

0
Svaki put kad se Mesec i Sunce "poljube" u aspektu konjukcije u nekom znaku, na nebu vidimo mlad Mesec...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

To se događa otprilike svakih 28 dana, koliko Mesecu treba da napravi krug. Od tog trenutka, Mesec ulazi u fazu svog rasta, "penjući" se prema opoziciji prema Suncu ili - punom Mesecu što će se dogoditi za 14 dana od mladog Meseca.

 

I te dve nedelje je vreme rasta, početaka, sađenja i sejanja. Doslovce - sejanja, jer sve što posejete i posadite u vreme rastućeg Meseca zasigurno će vam rasti. Ako to još posadite u vreme dok je Mesec u Biku, budite sigurni da neće samo rasti već će - bujati. To znači da su idealni dani 26. i 27. aprila!

 

Dakle, 26. aprila u 14 sati i 16 minuta Mesec je bio u egzaktnoj konjukciji sa Suncem na 6 stupnjeva i 27 minuta Bika. Ovaj mladi Mesec upravo je krenuo u novi ciklus rasta, pravo vreme za početke svih vrsta. I pravo vreme za vrtlarske i poljoprivredne radove.

 

Bilo koji od ova DVA emotivna zemljotresa uneće potpuno novu perspektivu u vaš život: Nova romansa za SAMO JEDAN znak

 

Bik kao znak zemlje fiksnog kvaliteta podržaće svaku nameru vezanu uz plodnost i bujanje a to, dakako, stavljanjem semena ili mladice u zemlju, i želimo.

 

Nakon toga će on preći u Blizance, vazdušni znak koji baš nema puno veze s poljoprivredom ali ima s - komunikacijom, putovanjima i prenošenjem informacija na svim nivoima pa će vam 28/29. aprila i to - rasti. Ako u to vreme krenete s nekim novim idejama i "posejete" ih upravo tamo gde i kome treba.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker