Astro prognoze

Ljubav u maju 2017. godine: Savršen temelj za novu ljubav i vruće noći stvoren je za OVAJ znak!

0
Svi rođeni u znaku Jarca, da li ste znali? Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti maj 2017. godine za vas biće pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Odnosi s drugima će se razrešiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je delu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. januara i završava 6. juna (aktualno retrogradno kretanje traje između 4. marta i 15. aprila). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnosti na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. svibnja, kvadrat s Plutonom 25. svibnja i konjunkciju s Uranom 3. maja. To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gde i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promene. Pred vama je ozbiljna akcija!

 

BIK

 

Čini se da ćete tokom maja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji. Ali, mogli bi se osećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti više očito u prvom delu maja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smešten. Osim toga, zato što je vladar parova Bika smešten u kući novca, na prvom mestu biće praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija uticati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).

 

BLIZANCI

 

Maj 2017. godine je strastven mesec, ali zbog toga lako može doći do blokada i sukoba. U kući ljubavi Blizanca je Jupiter, ali neće se moći širiti kako bi hteo, čak i ako uspe da dođe će do zida, jer je u lošem položaju i odnosu s vladarem kuće u kojoj se nalazi, s Venerom. U Blizancima je strastven Mars, ali nažalost pravi kvadrat s Neptunom i opoziciju sa Saturnom, smeštenim u kući parova Blizanca. Zbog toga bi mogli zapasti u zbunjujuće i razočaravajuće situacije. Kako bi vaš ljubavni život tekao sa što manje komplikacija moraćete vešto da postupate u raznim situacijama, da odolite iskušenjima, zamkama i preprekama.

 

Bilo koji od ova DVA emotivna zemljotresa uneće potpuno novu perspektivu u vaš život: Nova romansa za SAMO JEDAN znak

 

RAK

 

Maj 2017. godine i nije tako povoljan mesec za veze. Vladar kuće parova Raka i vladar kuće ljubavi Raka su na nepovoljnom mestu i nisu u dobrim odnosima. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga. Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i vašem odnosu. Uprkos tome, dani oko punog Meseca ( 9. - 11. maja 2017. godine) mogu doneti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.

 

LAV

 

U ljubavnom životu trajao je period širenja horizonta, možda s geografskog, kulturološkog ili duhovnog gledišta i u maju se taj period privodi kraju. Još nije jasno, ali najverovatnije ćete u narednim nedeljama shvatiti (tokom maja i prvog dela juna) da voljena osoba nije samo objekt strasti i čežnje, nego netko s kime želite podeliti obaveze i s kime želite otkrivati nove stvari i naći zajedničke teme i interese. Elementi koji mogu osnažiti postojeće veze su komunikacija, razmena mišljenja i teme koje nadilaze razgovore vezane za svakodnevicu.

 

DEVICA

 

Maj 2017. godine je koristan mesec za Device; period u kojem je interes parova povezan s novcem ili materijalnim pitanjima. Neće biti puno vremena za romantiku. Puno problema ćete morati rešiti i to ne samo finansijskih, nego i profesionalnih, porodičnih i vezano za kuću. Prolazite kroz period u kojem ćete ceniti pomoć voljene osobe i podelu obaveza. Ako ste kojim slučajem u strastvenom periodu, bićete skloni brigama, preteranim analizama ili ćete voljenu osobu testirati ili propitivati. Teško ćete moći da se opustite.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker