icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Izračunajte svoj bioritamski broj

Numerološka prognoza za april: JEDAN SUSRET zapaliće varnicu

Ko će konačno sresti srodnu dušu a koga će neočekivani novčani dobitak posebno obradovati? Izračunajte i saznajte!
foto: Foto: Shutterstock
foto: Foto: Shutterstock

Svaki mesec u godini nosi svoj broj - za april je to broj 4, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), dobijamo 5, piše Lovesensa. To je broj koji daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9.

 

Bioritamski broj izračunajte ovako = dan + mesec rođenja

 

Na primer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

 

Bioritamski broj 1 (1 + 5 = 6)

 

Pitanja srca su vam u centru pažnje i ljubav skače na vrh vaše liste prioriteta. S druge strane, mesec donosi nestabilnost odnosima kojima ističe rok trajanja i neke od tih veza će se možda i završiti. Neke ćete ljude morati da pustite da odu iz vašeg života. Porodica i prijatelji zahtevaju više pažnje - budite posrednik, savetnik, rame za plakanje... Ipak, i na poslu ćete imati više obaveza i odgovornosti - unapređenje sledi.

 

Bioritamski broj 2 (2 + 5 = 7)

 

April će vam doneti promenljivo raspoloženje i mnogo razmišljanja. U ovom periodu introspekcije osetićete zahvalnost za sve blagoslove, za sve ono lepo u vašem životu. Snovi će biti interesantni u ovom periodu duhovnog rada na sebi. Uspostavite kontakt s prirodom, pišite dnevnik, osamite se deo vremena svakog dana da napunite baterije.

 

Turbulentno: Budite oprezni s partnerom, prećutite koliko god vi bili u pravu!

 

Bioritamski broj 3 (3 + 5 = 8)

 

U ovom mesecu ćete doživeti uspeh pod uslovom da budete dobro organizovani, pouzdani i da obratite veliku pažnju na detalje. Poštovanje, priznanje i finansijska nagrada dolaze onima koji su pažljivi i odgovorni. Ovog meseca se usredsredite na karijeru i finansije i tražite ono što zaslužujete. Upozorenje za sve "trojke" - nemojte sebi dopuštati bilo kakvu aljkavost ovog meseca!