Prvi aprilski vikend

Merkur 31. marta ulazi u polje Bika: Došlo je i to doba - život postaje LAKŠI

1
Merkur 31. marta 2017. godine ulazi u polje Bika i označava trenutak kada razum prevladava nad željama i maštanjima...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako vas brine retrogradni Merkur koji će nas od 10. aprila vraćati na sve propuštene prilike, danas počinje period kada možete da na vreme razmislite o njima, piše Lovesensa. Naime, komunikacija će biti daleko racionalnija pod ovim tranzitom, svima će prijati iskreni susreti i prijatelji s kojima možemo da vodimo direktne, praktične razgovore.

 

Brzi Merkur sklon preterivanjima može da se opusti u sporom, praktičnom Biku i svima će prijati nešto bolja koncentracija i smirenje. Pojednostavite svoj vikend time što ćete se posvetiti samo jednoj stvari u određenom trenutku, ali nemojte dozvoliti da u vama prevlada usko, konzervativno, rigidno mišljenje na koje nas Bik ponekad tera.

 

Kineski horoskop za nedelju otvorenog srca: Menjaćete se zbog ljubavi i to vam uopšte neće teško pasti

 

Sačuvajte i otvoreni odnos prema bliskim ljudima, dozvolite im da vas iznenade, izbegnite iskušenja polukvadrata Venere i Marsa koji se bliži time što ćete pomiriti svoje potrebe i tuđe želje.

 

Najlepši vikend astrolozi obećavaju Ovnovima i Lavovima, probleme će najlakše rešavati Vodolije, a Vagama stiže pomirenje koje priželjkuju.

makonda-tracker