Iz dana u dan do 3. aprila 2017. godine

Ukoliko vam se u poslednjih nekoliko dana bude javila neka želja, misao ili plan za promenom: 3 stvari vas očekuju!

1
Da li uopšte želite nešto menjati, da li smete da se upustite u nešto što vam na samu pomisao budi osećaj straha i da li ste spremni sa tim što želite kasnije i da živite?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ponekad nismo ni svesni dešavanja oko sebe. Zaokupljeni svakodnevnim obavezama i rutinom, ispunjavamo vreme svog života. Neki žive za posebne trenutke, vikende, odmore, drugi za slatke večeri, dok treći svakodnevno nalaze dovoljno vremena za sitne slatke užitke. Možemo biti i srećni poslom koji obavljamo, ali vrste sreće ili zadovoljstva se razlikuju.

 

Na jedan način se vole deca, na drugi familija ili partner, dok na sasvim treći način doživljavamo zadovoljstvo na poslu. Jednako svi zajedno treba da čine celinu, mada ponekad to nije u razmeri. I to je sasvim u redu, sve dok smo svesni i spremni da na tome radimo i budemo približno ispunjeni na svim poljima.

 

Vatrene, tajanstvene, ali i romantične duše koje MNOGO VOLE pažnju: Ovako se vole Ovnovi

 

Vreme u kojem se trenutno nalazimo nije za posebna uživanja i zadovoljstva, ali jeste za akciju koja vam daje dovoljno snage da se pokrenete u smeru promene. Sada se na nebu u znaku Ovna nalazi nekoliko ličnih planeta, koje direktno utiču na emocije, misli, svesne akcije i materijalizaciju. Koliko ste u stanju da nešto izmenite, da se upustite, načinite prvi korak (znak Ovna - prvi znak u Zodijaku) i promenite nešto, zavisi isključivo od vas samih, vaših ličnih pozicija planeta, ali prvenstveno ličnih želja.

 

Da li uopšte želite nešto menjati, da li smete da se upustite u nešto što vam na samu pomisao budi osećaj straha i da li ste spremni sa tim što želite kasnije i da živite? To su tri bitne stvari koje vas očekuju ukoliko vam se u poslednjih nekoliko dana bude javila neka želja, misao ili možda plan za određenom promenom.

 

Prvi će dan još uvek za neke biti nejasan, ili jasan u mentalnom smislu, ali na emotivnom nivou možete biti uplašeni, nesigurni i zbunjeni. Mesec je u znaku Riba, pa je na neki način i shvatljivo promenljivo emotivno stanje.

 

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

( Izvor: Profesionalnaastrologija.com, Paula Ključević )
makonda-tracker