Do 26. februara 2017. godine

Opako: Venera će NJIH duboko povrediti kada im bude pokazala lažni sjaj ljubavi

1
Neki će okončati ljubavnu vezu, a neke očekuje potpuno novi život... Kako "stoji" vaš znak?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Tokom celog perioda bićete nezadovoljni dinamikom događanja, jer dolazi do odvajanja Venere i Marsa, što ukazuje na događaje koji će uneti konfuziju na poslu, naročito početkom nedelje. Osećanja nemotivisanosti i bezvoljnosti zahtevaju da počnete da se bavite stvarima za koje imate smisla.

 

Ljubav: Mars napreduje, a Venera usporava pred retrogradnost, što znači da diktirate nemogući tempo. Ne uviđate sopstveni deo odgovornosti nego svu krivicu svaljujete na partnera. Ukoliko nešto ne preduzmete, rastanak je gotovo izvestan.

 

Zdravlje: Depresija, melanholija, fizička iscrpljenost i problemi sa bubrezima.

 

BIK

 

Posao: Venera usporava pred retrogradnost i ukazuje na prošlost kao ključ budućih dešavanja, ali nećete ih lako prepoznati jer se ovo kretanje odvija u vašem dvanaestom polju. Rešavanje starih problema imaće Bikovi koji rade za veće institucije. Poseban oprez neophodan je narednih dana.

 

Ljubav: Veza u kojoj se trenutno nalazite veoma je čudna i uskoro će vas vratiti na početak. Ovakva situacija otežava objektivno sagledavanje problema. U svakom slučaju, dešavanja u dvanaestom polju uvek su teška, pa je neophodan dodatni oprez.

 

Zdravlje: Moguće su glavobolje i tegobe vezane za oscilaciju krvnog pritiska.

 

BLIZANCI

 

Posao: Pojačana delatnost na poslu nije garancija napretka i uspeha. Osim toga, potrebno je da objektivno sagledate gde se nalazite i koji su konkretni potezi. Vreme je i za donošenje odluka koje prevazilaze svakodnevno funkcionisanje. Merkur, vladar znaka u polju inostranstva i puteva pojačava potrebu za promenom.

 

Ljubav: U polju koje označava prijatelje i druženje, odvajanje Marsa i Venere ukazuje da ste nečije namere pogrešno procenili, pa je potrebno da grešku što pre ispravite. I dalje gajite potajnu nadu o susretu sa jednom osobom.

 

Zdravlje: Nervoza može loše da utiče na zdravlje, ali se prvenstveno manifestuje u obliku pojačanog apetita.

 

Usudite se da volite punim srcem: Period zavođenja, sočnih poljubaca i osvajanja može da počne!

 

RAK

 

Posao: Teška vremena su prolaznog karaktera i već sredinom nedelje otvoriće se nove mogućnosti na poslu. Morate se pomiriti sa činjenicom da je problem lakši nego što mislite, ali da će zbog retrogradnosti Venere, koja uskoro nastupa u vašem polju karijere, duže trajati.

 

Ljubav: Na poslu postoji osoba sa kojom ste već dugo vremena na ivici odnosa.Pažljivo procenite situaciju, pokušajte da budete što objektivniji i da dokučite u kom pravcu će se stvari odvijati ukoliko prihvatite da uđete u vezu.

 

Zdravlje: Bolovi u stomaku rezultat su pogrešne ishrane i preteranog nerviranja.

 

LAV

 

Posao: Period je izuzetno povoljan za završetak svih započetih poslova. Strpljivo podnosite žrtve, jer vidite sigurne nagoveštaje budućeg blagostanja. Ne budite pohlepni kada je novac u pitanju i ne podležite kratkotrajnim idejama na koje vas navodi Mesec koji se u Vodoliji približava Merkuru.

 

Ljubav: Merkur u vašem sedmom polju znak je dvoumljenja, pa iako dobro aspektuje Veneru i Marsa, dolazi do stalne konfuzije. Krajem perioda Merkuru se približio Mesec i tek tada će doći do potpune konfuzije i emotivne zavrzlame.

 

Zdravlje: Problemi sa kostima posledica su starih preloma ili reume.

 

DEVICA

 

Posao: Ukoliko primetite da se ništa ne dešava onako kako ste planirali, nemojte se nervirati jer to utiče na rasuđivanje. Merkur se nalazi na zadnjim stepenima Vodolije, vaše šeste kuće, pa se pazite ogovaranja kolega. Kako će biti povremenih uspona i padova, potrebno je da se učite strpljenju i da ne odustajete.

 

Ljubav: Sunce koje je tek ušlo u Ribe, vaše sedmo polje ukazuje na novu vezu, ali sa potencijalno zauzetom osobom. Budite veoma oprezni i ne pravite izlete sa strane, osim ukoliko ne želite da se nađete u centru skandala.

 

Zdravlje: Učestale glavobolje povezane su sa promenljivim krvnim pritiskom.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker