Kineski horoskop za februar 2017. godine

Nova energija koja donosi sreću: Februar - pravi zvezdani mesec za sve Zmajeve!

0
Početak solarne Nove godine slavi se i kao početak proleća u Kini, mada zima još uveliko traje, a smatra se da tada dolazi i do erupcije nove energije...

 

Koza, Konj, Zmija...

 

foto: Profimedia

Koza

 

Nema nišeg lepšeg nego kad dva srca kucaju u istom ritmu. Čak i usamljene Koze očekuje najava ljubavne harmonije u februaru, pa čak i mogućnost da upoznaju ljubav svog života. Možda je to neko koga poznajete, neko čiju prijateljsku pomoć nikada niste zaboravili? Uz pomračenje Sunca stiže vam nova profesionalna energija, a s njom i novi poslovni uspesi.

 

Konj

 

Pozitivan pristup biće neobično važan za vas ovog meseca. U strahu su velike oči, a u negativnom pristupu sve je preteško i prekomplikovano. Ljubav i optimizam snažniji su nego što pretpostavljate. Na poslu sačekajte da prođe solarna eklipsa da biste sveži planirali dalji rad, a pomoć očekujte od najmlađih saradnika.

 

Ispoljiće vašu tamnu stranu, a zatim vam pokazati TAČNO gde je sreća: Čarolija snežnog Meseca čeka vas u noći između petka i subote!

 

Zmija

 

Romansa je drugo ime za vaš februar, drage Zmije. Ako ste slobodni, očekujte uzbudljivo poznanstvo, najverovatnije preko prijatelja ili poznanika. Oni srećnici koji su u stabilnoj vezi uživaće do maksimuma u ovim zimskim danima sa svojom srodnom dušom. Mir i sreća s partnerom, to je vaš recept za zadovoljstvo. Na poslu ne propuštajte sitnice, makar to značilo da neke projekte radite nešto duže.

 

Zmaj

 

Ovo je pravi zvezdani mesec za vas, dragi Zmajevi, ne propuštajte februarske dane tek tako... Svaki povod za slavlje iskoristite do kraja, tražite pozitivne ljude i među njima vas čeka i jedno romantično srce! Otkrivajte tajne lepe ljudske duše, planirajte budućnost i posmatrajte kako se čuda dešavaju sama od sebe. Na poslovnom planu, jedina "prevara" koja uvek uspeva je - poštenje! Dajte sve od sebe i neće biti razloga za kajanje.

 

makonda-tracker