Strast je uvek u modi...

Gospoda Ljubav & Seksualnost, tokom čitave 2017. godine: Koji će horoskopski znak uspeti da ostvari svoje SKRIVENE želje?

0
Oni koji priželjkuju avanture možda će se malo razočarati, ali oni koji traže srodnu dušu sve će posmatrati kroz ružičaste naočare, i to s punim pravom!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Uživate u lovu, vrlo ste direktni i nedvosmisleni kad upućujete poziv na avanturu, a dugo zavođenje smatrate gubitkom vremena. Privlačiće vas osobe sportske građe i slobodoumnog pogleda na svet. Niste za duge predigre, previše ste impulsivni i nagli kad vas ulovi želja, ne možete čekati da avantura napokon počne. Krevet nije i neće biti vaše omiljeno mesto za seks. Uzbudljivije vam je to učiniti brzo, skriveno i na licu mesta.

 

Libido će vam u ovoj godini biti najizraženiji u januaru, februaru, maju i avgustu i sigurno je da ćete pronaći osobu koja će vam utoliti seksualnu glad. Nećete prezati ni od vanbračnog flerta, a mogli biste da prihvatite i ponudu zauzete osobe.

 

Najseksepilniji partner: Najluđi provod mogli biste doživeti s Blizancem. Silna fizička kompatibilnost mogla bi dovesti i do zaljubljivanja.

 

Izbegavajte: Upustite li se u seks s Devicom, mogli biste zažaliti. Već nakon prvog poljupca shvatićete da između vas nema baš nikakve hemije.

 

BIK

 

Iako ste po prirodi senzualni i taktilni pa niste skloni dugim razdobljima apstinencije, u jednom delu ove godine doći će do smanjene zainteresovanosti za seks. Možda vas vaš partner više ne uzbuđuje kao pre, a ako ste sami, bićete više zainteresovani za ljubavnu nego za seksualnu vezu, pa ćete ponude samo za povremena druženja odbijati.

 

Najviše vatrometa u vašoj spavaćoj sobi biće u januaru, februaru i novembru. Volite da "to" radite nakon ukusne večere, uz omiljenu muziku, a još ako pored sebe imate osobu koja će vas doticati na pravim mestima, sigurno je da se neće sve zadržati na jednom susretu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, izađite iz spavaće sobe. Inicirajte seks negde u prirodi, strast će se ponovo probuditi.

 

Najseksepilniji partner: Biće vam ludo i nezaboravno s jednom Ribom. Savršena kombinacija maženja, nežnosti i telesne strasti biće vam neodoljiva.

 

Izbegavajte: Neće vam ići sa Strelcem. Možda ćete očekivati previše, ali počećete da se osećate kao objekat koji služi zadovoljenju potreba.

 

Vaš znak sa Venerom u Ovnu: Tokom narednih par meseci, neobuzdana će biti samo LJUBAV

 

BLIZANCI

 

Ovo je vaša godina za seksi avanture, burne noćne provode i nova poznanstva. Da biste pristali s nekim da odete u krevet, suprotna vas strana mora osvojiti svojom duhovitošću i inteligencijom. Što je neko brži na jeziku, vama je više seksi, još ako prilikom samog čina izvali koju sočnu prostotu, znaćete da ste izabrali ono pravo za sebe.

 

Više je nego moguće da se ove godine zapletete u vrući odnos s osobom koja će biti mlađa od vas, a najuzbudljiviji meseci u godini biće maj, jul i novembar. Budući da ste osoba kojoj sve brzo dosadi i stalno težite promenama i novim uzbuđenjima, izvucite monotoniju iz svoje bračne postelje, mogla bi vam nepovratno razoriti brak. Ne očekujte da će vas utešiti vanbračna avantura u januaru.

 

Najseksepilniji partner: U blizini jednog Ovna gubite sposobnost samokontrole. Spremni ste na sve, pa i po cenu da izgubite nešto što vam je drago.

 

Izbegavajte: Imaćete problema s Jarcem. Svojim zahtevima i velikim očekivanjima gušiće vašu zainteresovanost za druženje.

 

RAK

 

Najkreativniji ste u seksu kad volite i kad znate da ste voljeni. Tad ste spremni na sve, a urođena stidljivost i seksualna inhibiranost nestaju. Ali računajte na to da biste u ovoj godini mogli sami sebe iznenaditi i prepustiti se zovu avantura. Zaslepeće vas strast koju ćete osećati u blizini jedne osobe nespremne da vam ponudi nešto više od povremenih susreta. Pristaćete na takva druženja jer ćete se zaljubiti, ali ćutaćete o tome. S njom ćete isprobati i neke seksualne poze i aktivnosti u kojima pre niste imali prilike da toliko uživate. Ali u poslednja dva meseca ove godine pojaviće se još neko novi. Jedna osoba će se ozbiljno zainteresovati za vas i osetićete da je reč o nekome ko bi vas mogao zavoleti. Bićete u velikoj dilemi.

 

Najseksepilniji partner: Seksi druženja sa Strelcem podizaće vam energiju i samopouzdanje. On će znati kako da vas osvoji i ostavi bez daha.

 

Izbegavajte: Koliko god da vas privlačila jedna Vaga, imajte na umu da ćete se nakon seksa s njom osećati iskorišćeno, možda čak i nasamareno.

 

makonda-tracker