na sve strane ružičasta srca

Ljubav u februaru: Ovnovi, po prvi put ćete osetiti pravu strast i ljubavni zanos!

0
Veliki ljubavni horoskop za februar 2017. godine pokazuje šta vaš znak očekuje...

 

Voljena osoba biće u centru pažnje svih Lavova

 

foto: Profimedia

RAK

 

Februar 2017. godine je miran mesec za vaš ljubavni život. Stvari napreduju kao deo rutine i obaveza ili aktivnosti koje delite sa partnerom. Zato što Saturn, vladar kuće parova Raka, podržavaju druge planete harmoničnim aspektima, februar je mesec u kojem će sve teći glatko, bez komplikacija ili sukoba, na temelju dobrog međusobnog razumevanja. Postoji mogućnost povezivanja profesionalnog i ljubavnog života, a možda ćete raditi zajedno ili će vam neko kome je do vas stalo biti podrška. Uopšteno, februar je više praktičan nego romantičan mesec, ali to vam ide u korist.

 

LAV

 

Zato što je Sunce, vladar Lava, u kući parova Lava tokom februara, bićete usmereni na ljubav, partnera, zajednički život. Voljena osoba biće u centru pažnje, a vaša žeđ za pažnjom neutaživa. U kući parova Lava nalazi se i Merkur koji podstiče komunikaciju i budi interes prema novitetima, igrama, različitosti i eksperimentima. Pod ovim utcajem ljubavni život postaje živahniji, na pozitivan način, jer su Sunce i Merkur podržani pozitivnim aspektima. Februar je povoljan mesec za Lavove samce, jer sada možete upoznati osobu o kakvoj ste sanjali. Pomračenje Meseca u Lavu pojačaće osećanja.

 

DEVICA

 

Sa pomračenjem Sunca u kući parova Device i s vladarem iste kuće koji će biti bombardovan neskladnim aspektima, februar će, na neki način, biti turbulentan za odnose. Događaji neće nužno biti negativni, ali biće zbunjujući. To su događaji koji lome vašu rutinu, protresaju ili menjaju vaše okruženje. Lako je moguće da je "oluja" u februaru povezana sa novcem ili zajedničkim sredstvima, ili vrednostima uopšteno: samopoštovanje, premalo ili previše poštovanja prema partneru, kriterijumi po kojima birate.

 

Zaljubljiva, radoznala, kreativna... : Glavnu osobinu vaše duše otkriva - mesec rođenja

 

Moguće je da ćete se zajedno sa voljenom osobom upustiti u finansijske izazove. Tajne, misterije, ezoteričke ciljevi ili psihološke analize, imaće uticaj na vaš ljubavni život.

 

makonda-tracker