Šta vas očekuje u 2017?

Zvezdani zapisi: Vatrena godina Petla, ponovo posle 6 decenija!

0
Prethodna godina Petla bila je davna 2005. Međutim, postoji pet različitih vrsta godine Petla u kineskom kalendaru: Vatreni, Zemljani, Metalni, Vodeni i Drveni Petao...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ove 2017. godine dominantan element će biti Vatra, dok je prethodna takva godina bila pre 6 decenija, 1957. godine. Ovaj jubilej smatra se veliki, budući da Kinezi smatraju 60 godina kao jedan veliki ciklus tokom kog se izmenja 60 mogućih kombinacija prirodnih elemenata i znakova horoskopa.

 

Pacov

 

Petao donosi romansu vašem znaku. Na vama je da se otvoreno prihvatite svaku priliku koja vam se ukaže i pronađete pravu ljubav. Ako ste već srećno romantično angažovani, neka ova godina bude godina tokom koje će vaša ljubav cvetati i tokom koje ćete imati mnogo sreće sa vašim partnerom.

 

Zvezde javljaju - ljubavnih problema biće više nego očekivano: Kako će tuga na kraju doneti snagu?

 

Bivo

 

Pravo vreme je da napredujete u karijeri. Iskoristite godinu Petla najbolje što možete, razvijajte timski rad i napredujte na svim poljima. Ako nemate aspiracije ka letu u visine, Petao vam donosi mogućnost opuštene godine, tokom koje možete uživati okruženi porodicom i prijateljima.

 

Tigar

 

U godini kojom dominira Vatra dobićete priliku da iskažete vašu individualnost. Možda je pravo vreme da promenite sopstvene predstave o tome ko ste i, što je još bitnije, ko i kakvi želite da budete. Ako želite da privučete pažnju, Petao će vam omogućiti specijalno mesto pod reflektorima.

 

 

makonda-tracker