Velike promene

Čudesan spoj Merkura u Jarcu i punog Meseca donosi neočekivanu sreću

0
Merkur, planeta najbliža Zemlji, simbol biznisa i komunikacija, u nedelju je krenuo direktnim hodom preko poslednjih stepeni Strelca, da bi 12. januara definitivno ušao u znak Jarca u kome ostaje narednih mesec dana.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je uticaj ove planete oslabljen u Strelcu, aspekti koje obrazuje u prvoj polovini nedelje sa tranzitnim Jupiterom u Vagi, donose uspeh svima koji se bave poslom zbog koga su prisutni u javnosti, bilo da se radi o umetnosti, sportu, advokaturi, politici... Zbog konjunkcije Merkura i Saturna u devetom zodijačkom znaku, usporena je realizacija nekih poslova, zato su hladna glava, logika i strpljenje vaše najjače oružje, naročito ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Device, Škorpije, Jarca, Vodolije.

 

Istovremeno, trigon koji ove planete obrazuju sa Uranom, simbolom neočekivanih promena, najavljuju intenziviranje saradnje sa strancima, veće šanse za dobijanja stipendija za školovanje ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Kada je reč o zdravlju, konjunkcija Merkura i Saturna, nosi opasnost od hroničnog reumatizma, išijasa i lumbaga, čemu pogoduje hladno i vlažno vreme, kao i oboljenja disajnih organa.

 

OVAN

 

Merkur u direktnom hodu preko vašeg devetog astrološkog polja u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

 

Pun Mesec u Raku 12. januara: Veliki krst na nebu formiraće Uran, Sunce, Mesec i Jupiter... a kada ćemo se opet radovati?

 

BIK

 

Pozicija Merkura u vašoj astrološkoj kući novca u sekstilu sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

BLIZANCI

 

Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura u astrološkom polju partnerskih odnosa, pod uticajem Urana, očekuje vas profesionalni uspeh ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

 

makonda-tracker