Šta očekuje vaš znak?

Samo za hrabre: Ciganske karte za januar 2017. godine otkrivaju...

0
Dragi Ovnovi, ako tokom druge dekade januara ne preduzmete neki konkretniji potez prema osobi koja zaista intrigira vaše srce, moguće je da se ova priča ni neće pokrenuti tokom ovog meseca.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

PORUKA – LJUBAVNIK – ČEŽNJA

 

Ljubav

 

Slobodni Ovnovi će tokom januara imati komunikaciju sa više osoba. Za neke od njih vas vezuje samo želja za seksualnim kontaktom i povremenim susretima, dok sa drugima imate duge razgovore, koji su prožeti razumevanjem i dobrim raspoloženjem. Prema ovima prvima vam nije problem da preduzmete akciju, međutim kada je prava ljubav u pitanju i prava emotivna zainteresovanost – tu se skloni da sebe kočite, da tražite pravi momenat, da odustajete u poslednjem trenutku. Ako tokom druge dekade januara ne preduzmete neki konkretniji potez prema osobi koja zaista intrigira vaše srce, moguće je da se ova priča ni neće pokrenuti tokom ovog meseca. U emotivnim i bračnim vezama potrebno je probuditi više spremnosti na otvorenost i iskrene razgovore, ali i raditi na elementu strasti. Ovo je vreme kada možete stabilizovati i unaprediti svoje emotivne relacije. Potrudite se.

 

Posao

 

Karte vam savetuju da dobro razmislite, da napravite pravi plan, ili pak preuredite postojeće – i da se bacite u akciju. Vreme je da se obave neki važni razgovori, da zakažete susrete sa ljudima koji su vam poslovno bitni, da predstavite sebe na pravi način, kao i svoje ideje i kreativna rešenja. Računajte na povremena kašnjenja ili manja odlaganja tokom prve i treće dekade januara meseca. Što se finansijskog segmenta tiče – dosta možete zaraditi od dodatnih poslovnih angažmana. Neki zastoj u isplatama može se javiti tokom treće dekade ovog perioda.

 

Zdravlje

 

Povremeni padovi imuniteta i sitnije zdravstvene tegobe. Nezgodno je što se ovo može ponavljati, pa se potrudite da i najmanju prehladu odležite koliko treba. Starijoj populaciji leđa i lumbalni deo donose tegobe.

 

Bik

 

NEŠTO NOVCA – VERNOST – LJUBAVNICA

 

Ljubav

 

Pojedini Bikovi koji su slobodni mogu tokom ovog meseca osetiti da gaje mnogo dublja osećanja od prijateljstva prema jednoj osobi sa kojom se druže. Možda će i vas same iznenaditi sve ono što se dešava u vama, nećete biti spremni da se otvorite i priznate, već ćete radije nositi sve to što osećate u sebi. Karte vas doduše i savetuju da ne povlačite neke konkretnije poteze, već da sačekate da biste utvrdili – da li su ova osećanja zaista stvarna ili plod neke trenutne situacije, vaše mašte, ili možda – dugotrajne usamljenosti. Iako vam januar nije nešto naročito podsticajan kada je ljubav u pitanju, jer se ne vidi prava realizacija, ipak možete uživati u ljudima kojima ste okruženi. Kod onih koji su zauzeti je već potpuno drugačija situacija – za vas će januar biti ispunjen mirom, ljubavlju i nežnošću sa partnerom.

 

Posao

 

Određeni zastoj tokom prve dekade meseca u vašim poslovnim odnosima, može biti i posledica praznika. Iskoristite svaki trenutak radnog vremena da održavate dobru komunikaciju, čak i pokrenete neke poslovne dogovore sa ljudima sa kojima sarađujete. Ovaj mesec je nešto „tiši“ od perioda koji je za vama, što će donekle biti i dobrodošla promena. Karte upozoravaju na potrebu da sredite zaostalu papirologiju, kao i da obavite neke obaveze koje su na čekanju. Od početka druge dekade poslovna svakodnevica će se ustaliti. Ovo je dobar period ukoliko želite da pokrenete privatni posao ili se udružite sa nekim od prijatelja ili rođaka. U finansijskom segmentu druga i treća dekada meseca su solidne.

 

Zdravlje

 

Mogući su problemi sa stomačnim delom, i to verovatno usled veće konzumacije hrane, zbog praznika. Kod starije populacije Bikova mogu se javiti povremene tegobe sa zglobovima ili sa lumbalnim delom.

 

Blizanci

 

OFICIR – LJUBAV – GUBITAK

 

Ljubav

 

Potrebno je mnogo odgovornije se postaviti prema emotivnim ili bračnim relacijama. Kod nekih parova je evidentno da se izgubila ona nota zajedništva, da ste se vas dvoje malo distancirali i da je ljubav nekako gurnuta u drugi plan. Ne brinite, ništa još nije gotovo – baš iz ovih razloga neophodno je da se oboje potrudite, da provodite više vremena zajedno, možda češće izlazite, družite se – da biste ponovo pokrenuli nežnost i romantiku. Vaša ljubav je tu još uvek, ojačajte je lepim postupcima i pažnjom prema voljenoj osobi. Izbegavajte povremene mogućnosti za rasprave, one će samo nauditi vašem odnosu. Ukoliko ste slobodni, definitivno možete pokrenuti neke priče tokom januara. Pitanje je samo šta želite – nešto što je trajno ili neobavezan odnos, jer ćete imati prilike i za jedno i za drugo. Birajte mudro.

 

Vaš podznak u ružičastom svetu: Uz Veneru u Ribama poverovaćete u istinsku ljubav!

 

Posao

 

Kao i u ljubavi, i u poslovnom segmentu biste trebali dosta ozbiljnije da shvatite situaciju u kojoj ste. Ne smete olako prilaziti nekim obavezama, nekim poslovnim saradnjama – ne smete rasipati svoju pažnju na ono što je nepotrebno – usredsredite se na prioritete i prionite punom parom na njih. Povremena napetost u kontaktu sa kolegama i poslovnim saradnicima naročito će biti izražena tokom treće dekade januara. Ne dozvolite da budete izbačeni iz takta. U finansijskom segmentu pokušajte da redukujete troškove i vrlo oprezno pristupajte investicijama i ulaganjima – mogući su gubici ili slabije zarade.

 

Zdravlje

 

Vreme kada se treba voditi više računa o zdravlju. Energetske snage vašeg organizma nisu baš na vrhuncu, i ukoliko je to potrebno – obratite se lekaru.

 

Rak

 

LJUBOMORA – NEISKRENOST – NEŠTO NOVCA

 

Ljubav

 

Karte za januar ne obećavaju neku naročitu lakoću u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Očigledno je da je neophodno, da vi i partner što pre krenete da radite na nekim promenama, i da pokušate da nakupljeno nezadovoljstvo i probleme rešite. Moguće je da će se često provlačiti obostrana sumnja i ljubomora tokom ovog perioda, pa bi zato bilo najbolje da maksimalno otvoreno i iskreno funkcionišete jedno sa drugim. Ne dozvolite mešanja osoba sa strane u vaš odnos, jer neće uticati pozitivno na vas. Čak iako su u pitanju prijatelji ili članovi porodice. Ako ste slobodni, možete biti povučeni nekim pričama koje, bar na prvi pogled, ne izgledaju kao da mogu da vam donesu stabilnost. Takođe, možete ući u odnos sa osobom koja vas po izgledu ili karakternim osobinama podseća na bivšeg emotivnog partnera.

 

Posao

 

Izgleda mi da je pred vama prilično naporan i buran mesec. Često ćete biti u pokretu, često u kontaktu sa saradnicima – neki se dogovori mogu pokazati kao zahtevni i teški, ali to ne znači da treba odustati od njih. Takođe, računajte da će se neke šanse ponovo ukazati pred vama – mogući su kontakti od strane bivših saradnika, ili će neko ponoviti ponudu koju vam je dao u prethodnom periodu. Naporan kontakt sa poslovnim partnerima i kolegama, kao i velika količina obaveza, često će vas ostaviti iscrpljenim i na ivici snaga. Ne predajte se tako lako. U finansijskom segmentu nećete biti zadovoljni prilivima.

 

Zdravlje

 

Treba više pažnje obratiti na svoje zdravlje, pogotovo što postoji mogućnost da se neke tegobe ponavljaju. Slaba tačka su vam grlo, bronhije, pluća.

 

( Izvor: Besnopile.rs, Mojastrolog.rs )
makonda-tracker