astro

Svaki horoskopski znak će imati svojih 5 minuta: Ovo su najsrećniji datumi u 2017. godini!

1
Najsrećnija godina je ispred nas, uživajte u svakom danu!

 

Lav

Neočekivani susret na ulici, poruke i pozivi u kasnim noćnim satima, kraća putovanja i izleti u prirodu, samo su neki događaji koji će tokom ove godine ubrzavati otkucaje vašeg srca. Zadovoljstvo pronalazite i u dugim šetnjama, čitanju, kursevima i edukacijama, u saradnji s bliskim rođacima i komšijama.

Ovo je godina u kojoj možete usavršiti svoje veštine komuniciranja, početi učiti strani jezik te uz pomoć šarma i duhovitosti doći do osoba koje će vam biti od velike koristi u ostvarenju ciljeva. Ako dobijete za rođendanski poklon novi mobilni ili se odlučite za kupovinu novog automobila, za vas stižu nove porcije uživanja. Za osećaj sreće neophodno je važna aktivnost, promene, kretanje i spremnost na nove inicijative.

Najsrećnija razdoblja u godini:

6. 7. – 24. 7. Merkur u vašem znaku podstiče vas na veću poslovnu aktivnosti, donoseći vam prilike za veću zaradu i jačanje samopouzdanja kroz posao.

26. 8. – 9. 9. Magnetski ste privlačni. Usrećiće vas naklonost osoba suprotnog pola, a najviše druženje s jednom, za vas posebnom osobom.

 

Devica

Tokom ove godine pruža vam se prilika da pobedite svoj perfekcionizam, koji vas silno udaljuje od sreće. Činite najbolje što znate, težite stalnom usavršavanju, ali zadovoljstvo ostvarenim i onim što trenutno imate donosi ono što nazivamo osećajem zadovoljstva, sreće i ispunjenosti. Ako se potrudite u ostvarenju poslovnih ciljeva, sigurno je da će vas tokom jeseni oduševiti stanje na vašem tekućem računu.

Kad je ljubav u pitanju, uspevate da prestanete da žudite za onim što ne možete imati i pronalazite mir sa samim sobom, a novo poznanstvo koje će se dogoditi u drugom delu godine probudiće u vama uspavane osećaje i približiti vas stanju ushićenosti. Napokon ste spremni da otpustite prošlost i krenete u nove životne pobede.

Najsrećnija razdoblja u godini:

13. 1. – 31. 1. Možete više uživati u opuštenosti, osećaju mira, blizini onih koje volite. Društveni život izvor je uzbudljivih osećajnih dogodovština.

19. 9. – 6. 10. Samcima se pruža prilika za ulazak u novu vezu. Strast će biti jača od razuma. Nemojte se preplašiti od gubitka kontrole nego uživajte!


Na samom početku vlada DVOJKA: Zvanično smo stupili u mesec iskušenja!

 

Vaga

Sreća će u ovoj godini biti vaša najbolja prijateljica i verni saveznik u ispunjenju dugogodišnjih želja. Budite uporni, aktivni, trudite se da ostvarite svoje ciljeve, i pritom imajte na umu – nagrada neće izostati! Očekuju vas priznanja, nagrade, poslovni uspeh, prilike koje ne smete propustiti. Očaravajući osmeh na vašem licu biće neodoljivo privlačan osobama koje će se naći u vašoj blizini.

Svoj život možete obogatiti novim poznanstvima, jednim uzbudljivim putovanjem u inostranstvo, selidbom ili novim poslovnim projektom. Lako je moguće da uđete u brak, postanete roditelj ili započnete novu vezu. Sreća kao da vreba na vas, zato nemojte pokleknuti u teškim trenucima, znajte da ste jači od svih problema! Za vas je ovo godina velikih ostvarenja!

Najsrećnija razdoblja u godini:

4. 2. – 16. 2. Venera i Mars u znaku Ovna zapaliće iskru strasti. Jako ćete se zagrejati za jednu osobu i to će vam podići životnu energiju.

14. 10. – 6. 11. Okruženi ste lepotom, svesni ste vlastite privlačnosti, s lakoćom dolazite do ciljeva i znate da vas ona posebna osoba u vašem životu voli.

 

foto: Profimedia

Škorpija

Vaša potraga za srećom biće zapravo potraga za samima sobom, za upoznavanjem sebe i isceljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što ćete biti odlučniji u nameri da prekinete nit poveznicu s nekim odnosima i situacijama iz neposredne prošlosti, a koji u vama izazivaju osećaj teskobe i nemira, sigurno je da će vaši dani u predstojećoj godini biti ispunjeni pozitivnim događanjima.

S pozicijom Jupitera iza vaših leđa sve do oktobra kao da će vas čuvati anđeli. Uvek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspeha. Nakon oktobra Jupiter će ući u vaš znak i budite uvereni da će vas sreća pronaći.

Najsrećnija razdoblja u godini:

17. 10. – 4. 11. Merkur u vašem znaku omogućuje vam poslovni proboj. Ako niste verovali da je moguće, u ovom ćete se razdoblju uveriti u suprotno.

9. 12. – 31. 12. Sprega Marsa i Jupitera donosi veliku aktivnost koja će rezultirati novim poslovnim i ljubavnim pobedama.

 

makonda-tracker