astro

Svaki horoskopski znak će imati svojih 5 minuta: Ovo su najsrećniji datumi u 2017. godini!

1
Najsrećnija godina je ispred nas, uživajte u svakom danu!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

Izvući ćete se iz svake nevolje, hrabro se suočavati s izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo bitće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni te ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsrećnija razdoblja u 2017. godini:

3. 2. – 3. 3. Mogli biste se zaljubiti snažno i strastveno, ostvariti finansijske dobitke, uživati u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.

28. 4. – 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem možete unovčiti svoje znanje i poslovne veštine.

 

Bik

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i nesigurnostima.

Ako se usudite da učinite stvari koje nikad pre niste činili, umesto da se držite sigurnih i proverenih obrazaca, počećete više uživati u životu, a i osnažićete osećaj vlastite vrednosti. Sreću ćete pronaći u promeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovitom vežbanju, gubitku težine, estetskim zahvatima koji vam omogućuju da postanete zadovoljniji svojim izgledom... A tokom jeseni promeniće vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu.

Najsrećnija razdoblja u godini:

6. 6. – 4. 7. Pokloni, priznanja i pažnja koju ćete primati od bližnjih, vera u vlastite mogućnosti te osećaj da ste voljeni ulepšaće vam ove dane.

7. 11. - 22. 11. Promene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpije znak je osećajnog blagostanja, bogatstva i srećnih trenutaka udvoje.

 

Tek prvi korak u novoj godini, a tako lak, tako romantičan: Astrolozi najavljuju neočekivan spoj prijateljstva i velike ljubavi

 

Blizanci

Pozitivne vibracije Jupitera do 10. oktobra povezivaće vas sa zanimljivim osobama i ubacivati u događaje zbog kojih će vaš optimizam biti u stalnom porastu. Sad ste zaigrani, veseli, više ćete uživati u izlascima, ostvariti i neka nova prijateljstva. Imaćete utisak kao da vam je napokon krenulo u životu, što će izbrisati gorčinu prouzrokovanu nekim lošim iskustvima iz prošlosti.

Neki će biti srećni zbog ostvarenja nove ljubavne veze, neki zbog uspeha najmlađih članova porodice i ostvarenja kroz roditeljsku ulogu, dok će drugi pronaći ispunjenje u nekom hobiju, čestim flertovima, ali i poboljšanju prilika na poslovnom i finansijskom planu. U svakom slučaju, ovo je vaša sretćna godina. Živite punim plućima i verujte u uspeh!

Nasrećnija razdoblja u godini:

6. 6. – 20. 6. Plodno razdoblje za poslovno dokazivanje i profesionalno usavršavanje. Novi poslovi uvećat će vaša mesečna primanja.

6. 7. – 30. 7. Venera u vašem znaku naglasiće vašu privlačnost, neposrednost i pomoći vam u ostvarenju ljubavnih i finansijskih planova.

 

Rak

Ako vas išta može učiniti srećnom osobom, onda je to ljubav, osećaj da ste voljeni i da volite bez straha od boli i gubitka. A posebno dirljive doživljaje proživećete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima delite sve što imate. Vaš dom postaje mesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osećate sreću dok gledate svoje dete kako raste i napreduje.
Od 10. oktobra pa tokom cele 2017. godine uz podršku Jupitera postajete delotvorniji u ostvarenju ciljeva i počinjete istinski uživati u nekim događajima koji su napokon tu, u vašem životu, a na koje ste toliko dugo čekali. Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak od igara na sreću.

Najsrećnija razdoblja u godini:

31. 7. – 25. 8. Da je život pun neočekivanih iznenađenja i da nikad ne znate šta vam sutra može doneti, shvatićete u ovom za vas uzbudljivom razdoblju.

9. 12. – 31. 12. Od strasti i ljubavi izgaraće svaka ćelija u vašem telu. Na putu ste velikih ostvarenja, krećite se odvažno i verujte u sebe!

 

makonda-tracker