Astro

Praznični horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 30. decembra do 12. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 30. decembra do 12. januara
foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Na kraćem putovanju očekuje vas neko ko bi mogao da vas prodrma iz zimskog sna. U prvi mah ta osoba možda vam se neće dopasti, ali kasnije će se pokazati u pravom svetlu. Očekuje vas duga I strasna romansa.

Posao: Mnogo radite, ali mnogo želite da postignete i zaradite. Ipak, povedite računa jer je moguće da će vam se potkrasti greška pri kraju radnog dana. Preporučuje vam se štednja.

Zdravlje: Unosite previše šećera u organizam.

 

JARAC

Ljubav: Imate želju da kupite partneru poklon koji će ga ostaviti bez teksta. Način darivanja ostaviće utisak, a vaša namera urodiće plodom.

Posao: Izbegavajte impulsivne reakcije kada ste saterani u ćošak. Savladajte svoju potrebu za ishitrenim odlukama i odmerenije reagujte, za svoje dobro.

Zdravlje: Preporučuje vam se umerenost u hrani.

 

Šta nam donosi Uran u direktnom hodu: Pripremite se i za uzbuđenja na ljubavnom planu!

 

VODOLIJA

Ljubav: Venera se nalazi u vašem znaku, što donosi nova ljubavna događanja. Pravo je vreme da se opustite i prepustite dešavanjima bez mnogo razmišljanja. Poklonite sebi trenutke za pamćenje.

Posao: Obavljate zaostale poslove sa naporom, ali postižete sve što je isplanirano. Razmišljate o ponudi koju ste nedavno dobili. Proverite pouzdanost osobe koja vam nudi posao.

Zdravlje: Pod velikom ste tenzijom.

 

RIBE

Ljubav: Veoma prijatni trenuci i uživanje obeležiće ovu nedelju. Nepoznata ljubavna iskustva sada su pred vama, baš kao i drugačije ponašanje prema partneru. Sami sebe ne razumete, ali ipak se prepuštate nepoznatim odnosima.

Posao: Najava o povećanju zarade zaista je obećavajuća, kao i naznake o poslovnom napredovanju. Potpuno je jasno da treba da idete napred. Uspeh je opis ove radne nedelje.

Zdravlje: Melanholija smenjuje euforiju.

makonda-tracker