ASTROLOGIJA OTKRIVA

Ljubav, sreća i karijera: Horoskop za dame za 2017. godinu (FOTO)

0
Gospodar 2017. je Vatreni Petao čiji je karakter temperamentan i prevrtljiv, kao i godina pred nama

 

 

Rak

 

Godina za melanholične žene Rakove će biti puna razočaranja zbog neostvarenih planova. Njihova vodena priroda će stupiti u otvoreni konflikt s vatrenim Petlom. Zato je bolje da odlože dostizanje visokih ciljeva za kasnije i usredsrede se ka svom unutrašnjem svetu. Bilo bi dobro da obrate više pažnje svom zdravlju i izgledu.

 

Lav

 

Zaista "zlatno doba" očekuje veličanstvene Lavice. To će biti godina njihovog potpunog prevladavanja.Unapređenje karijere, uspeh u ljubavnom području i materijalno blagostanje. Sve će im biti dostupno, čim izaberu odgovarajuću žrtvu. Pogotovo uspešna će biti nova godina za poslovne žene ovog znaka.

 

Razmislite, nije svejedno: Horoskopski znak otkriva za šta bi dušu prodali i samom đavolu

 

Devica

 

Za praktične i racionalne žene ovog znaka, nova godina je pripremila sigurno napredovanje prema postavljenom cilju. Device čvrsto stoje na nogama, tako da ih sve oluje sledeće godine neće ni dotaći. Godina Vatrenog Petla će biti za njih uspešna apsolutno na svim poljima života, ali posebno na finansijskom području.

 

Vaga

 

Žene ovog znaka će ostvariti uspeh na profesionalnom polju i iskusiti napetost u privatnom životu, jer će promocija karijere iziskivati svu njihovu pažnju te ulaganje svih njihovih snaga. To će stvarati nerazumevanje kod kuće i izazivati zavist kolega na poslu.I celu godinu Vage će morati da traže ravnotežu između posla i porodice.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker