Kad bi nam sve potaman bilo...

Razmislite, nije svejedno: Horoskopski znak otkriva za šta bi dušu prodali i samom đavolu

0
Priželjkujete da negativci naprosto iščeznu iz vašeg života, veliku moć, ili mir u svetu... Horoskopski znak otkriva za šta bi sopstvenu dušu prodali!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Bez obzira na to što biste dobili, vi bi rado prodali dušu za sam put do pakla. Nije da želite da dospete u pakao toliko koliki ste avanturista. Vi želite da bukvalno iskusite Highway to Hell.

 

Bik

 

Za mir i tišinu. Ali, ironije života... Pošto stignete do pakla, zauvek ćete biti u - haosu, zar ne? I to sve samo zato što ste prodali dušu za mir i tišinu. Začarani krug je čudo...

 

Blizanci

 

Vaša skrivena želja je da ne starite. Prihvatate smrt, to je u redu. Ali starenje kao takvo, niste baš zaljubljeni u to. Mladi i duhom i telom - to je vaš san. Sama pomisao na umor i poteškoće pri kretanju zbog starosti, samo čitanje sada o tome pa vas prolazi hladna jeza duž leđa. Zar ne?

 

Prognoza kakve nema često: Stiže nada u ispunjenje snova, ruku pod ruku sa Suncem u Jarcu!

 

Rak

 

Čuli ste da možete da prodate dušu za nešto? U vašem slučaju to su negativci u vašem životu. I ne vidite naprosto drugi način kako da se tih ljudi otresete drugačije. Kada to uradite, pokrićete se svojim toplim ćebencetom sreće i uživati. Čas posla, pomislio bi neko... Ali u dubini duše drama vas malo i privlači. Srećom ni to vas neće zaobići, u paklu ima drame i na pretek.

 

Lav

 

Hrabri lavovi dušu bi prodali za moć. Kako drugačije i za šta drugačije, zar ne? Nije baš ni bitno na kom polju biste bili moćniji od svih, ali veoma vam je važno da ste na čelu neke grupe ljudi. Vaša žeđ za moći nestaće kada budete u situaciji da prestanete da se javljate ljudima za bilo šta, i budete "sam svoj gazda", ali i gazdra drugih, očito... Sve će biti sjajno kada drugi prestanu da drže vas u šaci, za promenu.

 

Devica

 

Pedantne Device podelile bi svet na dva dela: na jednom bili bi svi pametni, motivisani i primerni ljudi, a na drugom - ostali. Prvi deo bio bi malo manji, iako bi polovine trebalo da budu iste. Svakako, ovo je savršenstvo za vas, plus bićete mirniji i staloženiji, te ćete moći nešto i da radite kako dolikuje, jer vas okolina neće nikako ometati.

 

makonda-tracker