Moćna poruka

Upozorenje Venere u Vodoliji: Ovo vam je prilika za ljubav iz snova, ne propustite je!

0
Od 7. decembra 2016. do 3. januara 2017. godine Venera će biti u Vodoliji, znaku vezanom za velike i nagle promene...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera donosi mnoge promene "preko noći", onda kada ni sanjali niste da će da iskrsne nešto što vas može obradovati ili oduševiti. Budite otvoreni i spremni za nove prilike. Kada je Venera u Vodoliji ljubav postaje drugačija. Monotonija i jednoličnost nisu poželjne.

 

Javlja se veća potreba za nečim što je posebno i novo. Što više postoji želja za tim, više ćete i privući takvu promenu, posebno ako imate u natalnoj karti Veneru u Vodoliji ili imate neki aspekt između Venere i Urana. Prijateljstvo i ljubav se sada prožimaju, a ovo je vreme kada je prijateljstvo blisko, poput ljubavi ili kada u ljubavi ima druženja i zajedničke zabave.

 

Prijateljstvo se u ovom periodu može pretvoriti u romantičnu ljubav, pa će mnogi prijatelji stupiti u ljubavnu vezu ili obrnuto. Ovo je vreme u kojem će biti brojnih humanih akcija, a ljudi će pomagati jedni drugima.

 

Astro tema: Pogledajte i sami - evo gde je sreća!

 

Ako je Venera u Vodoliji vladala kada ste rođeni, onda vi znate koliko je važno da vam je partner i prijatelj, neko sa kim možete o svemu da pričate, imate slična interesovanja, neko ko može dobro da vas razume, imate sličan ukus, zajedničke prijatelje ili zajednički hobi, pa možete zajedno da učestvujete u raznim aktivnostima. Važno vam je i da veza bude dinamična, da ima puno lepih iznenađenja, često neplaniranih, kao i brzo ostvarenih susreta.

 

Takođe, cenite kada se u vezi lepe stvari dešavaju spontano. Budite otvoreni za lepa iznenađenja, za novine u zabavi, za čudo života i za čudo ljubavi. U ovom periodu poželećete ljubav koja se događa onda kada ste najmanje nadate i na mestima i situacijama koje su spontane.

 

makonda-tracker