A za vikend, jedan važan susret...

Kakva vas sudbina očekuje do 12. decembra: Snažne emocije ili tajne ljubavi?

0
Iako je prošle sedmice Merkur ušao znak Jarca i u neke misli uneo određenu dozu ozbiljnosti, ipak će ove nedelje biti prilično interesantno i zabavno.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pred nama su vrlo uzbudljivi dani puni iznenađenja i nepredvidivih događaja. Venera će ući u znak Vodolije dok će istog dana Mars napraviti sekstil sa Uranom, što će mnogima probuditi želju da istaknete svoje ideje i da progovorite u ime svih, glasno i jasno bez ikakvog ustručavanja i ograničenja. Probudiće se tihi zov slobode, koji je najlepše dočekati raširenih ruku, slobodnog duha i otvorenog srca.

 

Već prvog dana nedelje Mesec u Vodoliji nagoveštava jednu vrlo neobičnu i uzbudljivu nedelju. Dobro bi bilo da već tada započnete sa nekm novim projektima ili planovima, posebno ako one zahtevaju saradnju sa prijateljima ili nekim udruženjima. Ako nemate poslovnih planova, mogli bi da započnete neke društvene aktivnosti ili rad u dobrotvorne svrhe.

 

Od utorka Mesec menja znak i njegovim ulaskom u znak Riba kao da će sve utihnuti. Aspekti su veoma protočni (Mesec sekstil Merkur, konjunkcija Neptun) i vrlo inspirativni, pa ko se bavi kreativnim radom trebao bi maksimalno iskoristiti ove aspekte. Takođe ovo je dan za odmor, tišinu i pripremu za neki novi početak. Odličan dan za ideje i planove.

 

Astro tema: Pogledajte i sami - evo gde je sreća!

 

Ne započinjite nove poslove, budite oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju i ne idite punog novčanika na nepoznata i sumnjiva mesta (Venera na 29°Jarca). Ljubavi koje se započnu ovog dana, mogu da potraju jedino kao tajne ljubavi.

 

Već od srede kreće nova enerija i mnogi se bude. Divan dan za ljubav i nove ljubavne susrete (Mars sekstil Uran, Venera u Vodoliji). Sada je vreme za nova poznanstva, za nova druženja i nove ideje. Ovo su idealni dani za poslovne razgovore, posebno u poslovima u kojima možete da se istaknete kao individualac i gde će se vaše ideje i lični angažman ceniti. Mnogi će zaradu potražiti u nekim dodatnim (Venera u Vodoliji), honorarnim poslovima, koji nisu određeni radnim vremenom ili rokom.

 

U četvrtak je Mesec u Ovnu pa se još više energija Marsa aktivira. Ovo su vrlo poslovni i sportski dani, zato napravite promene i započnite sa nekim zdravim navikama, nekom vrstom sporta ili fizičke aktivnosti. Pored toga što je i sam Mars u Vodoliji, tih dana pravi i sekstil sa svojim dispozitorom Uranom, što naglašava originalnost, odlučnost i jaku volju koja prevazilazi sve granice.

 

makonda-tracker