Ove godine, to je 29. novembra

Kako ste, šta se to dešava? To je ENERGIJA koju nosi mlad Mesec u Strelcu!

0
Kada se mlad Mesec nađe u Strelcu, Sunce je uvek u Strelcu što naglašava subjektivnost i pristrasnost prilikom donošenja zaključaka i odluka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlad Mesec, simbol podsvesti, putovanja i mašte, jednom godišnje nađe se u Strelcu, znaku kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, a u 2016. godini, to će biti 29. novembra.

 

Međutim, svake godine obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama što će najviše uticati na naše raspoloženje i odluke koje donosimo. Sekstil sa Jupiterom, planetom prosperiteta, donosi novac, a kvadrat sa Neptunom budi inspiraciju kod umetnika i naučnika. Mlad Mesec se krajem perioda približava Merkuru, što može da prolongira dogovore i poslove sa potencijalnim partnerima.

 

Kada je reč o zdravlju, trebalo bi proveriti krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom i žuči. Aspekte mladog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

 

OVAN

 

Mlad Mesec u vašoj devetoj astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i trigonu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac preko saradnje sa strancima.

 

BIK

 

Pozicija Meseca u vašem astrološkom polju novca u poluseskstilu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

 

BLIZANCI

 

Zbog mladog Meseca u sedmoj kući pod uticajem Jupitera i Urana, bićete uspešni ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti (umetnik, advokat, političar).

 

RAK

 

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera, Saturna i Urana, donosi vam ponudu za poslovno partnerstvo koja može imati značajnog uticaja na dalji tok vaše karijere.

 

Ženstvena staklena cipelica je trag kako bi vas mogla pronaći ljubav: Venera savetuje da Princa ne uzimate zdravo za gotovo...

 

LAV

 

Mesec u kući kreativnosti u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem usporava neke vaše planove, ali vam zato otvara neke nove perspektive u poslovanju sa strancima.

 

DEVICA

 

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, kao i Saturna upozorava da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

 

VAGA

 

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka i Urana iz Ovna, donosi vam iznenadni uspeh u poslu, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

 

ŠKORPIJA

 

Sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vaših vladalaca Marsa i Plutona, rastu vaše šanse za mogućnost zarade preko saradnje sa strancima.

 

STRELAC

 

U vreme mladog Meseca u vašem znaku, rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko nekadašnjih poslovnih partnera koji mogu da vam ponude isplativ poslovni aranžman.

 

JARAC

 

Pozicija mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da vam prolongira isplatu iz neke prekookeanske zemlje.

 

VODOLIJA

 

Mlad Mesec pod uticajem Marsa iz vašeg znaka kao i vaših vladalaca Urana i Saturna, najavljuje mogućnost putovanja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

 

RIBE

 

Aspekti mladog Meseca u kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

 

Putovanje u inostranstvo

 

Oko 29. i 30. novembra, mlad Mesec će biti pod povoljnim uticajima Jupitera iz Vage, Marsa iz Vodolije i Urana iz Ovna, planeta prosperiteta, akcije i putovanja, što najavljuje mogućnost isplative saradnje sa strancima, a veće su i šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

makonda-tracker