Budite oprezni do 19. decembra

Planeta erotike ima poklon za vas: Nećete moći da se oduprete - sve vodi ka lakom zaljubljivanju!

0
Mars, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima. Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe...
foto: Shitterstock
foto: Shitterstock

Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte. Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom...

 

Tranzitni Mars u znaku Vodolije: Spremite se za period krupnih promena, dramatičnih susreta i RASTANAKA!

 

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugroženi su glava i potkolenice.

 

OVAN

 

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

 

BIK

 

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

 

makonda-tracker