Univerzum šalje znakove

Ovo sigurno niste znali: 11. novembar je jedan veoma važan dan... ukoliko nailazite na OVO i to se ponavlja - evo značenja!

0
"Nikada nećete moći da pobegnete od svog srca. Zato je bolje da slušate šta ima da vam poruči", Paolo Koeljo...

 

Ljubav ipak nije slepa

 

foto: Profimedia

Morali smo da steknemo uvid u sve stvari koje nisu uspele kako bismo prepoznali onu koja jeste i odagnali sve sumnje. Ljubav ipak nije slepa – ona vidi i uprkos tome bira. Ali nijedna ljubavna priča nije velika jer je laka i zbog toga često pribegavamo razumu umestu intuiciji.

 

Postoje oni koji će reći da se ove godine zapravo nije događalo ništa bitno, ali novembar nije samo još jedan mesec i nije koincidencija da će se mlad mesec pojaviti jedanaestog dana. Nešto se ipak dešava, a često nepoznato može da izazove strah. Na svu sreću, ljubav nije nešto čime možemo da ovladamo.

 

Pogledajte na sat: Šta radi vaš horoskopski znak između 6 i 8 ujutro?

 

Suđeno nam je da naučimo neke aspekte života i vremenom počnemo da ih kontrolišemo, ali ljubav i dalje ostaje velika enigma. Ne postoji razlog koji može da objasni zašto nas neke duše prizivaju i privlače i zašto između nekih srećnika postoji toliko jaka veza.

 

Ovog meseca univerzum će nas voditi kako bismo prihvatili sve aspekte naših života sa kojima smo vodili bitke i dobićemo jasnu viziju. Videćemo sebe onakvim kakvi zaista jesmo i život koji želimo da vodimo. Ovde se ne radi o bekstvu i smišljanju izgovora, već o izdvajanju vremena koje ćemo potrošiti na nas i slušanje naših misli, srca i najvažnije, duše.

 

Novembar je zaista mesec srodnih duša i bez obzira na to da li smo je pronašli ili ne, ovog puta nećemo moći da ignorišemo znakove koji će se pojavljivati svuda oko nas. Ali ćemo morati da odlučimo da li ćemo ih pratiti. Bez obzira na to koliko je neka ljubavna priča velika, sve se svodi na na naš izbor.

makonda-tracker