Konačno dani odmora i mira

Iz dana u dan, do 7. novembra: Nećete ni biti svesni koliko će naizgled male promene vama zavladati

0
Protočni aspekti vam daju šansu da neke prethodne događaje popravite ili da se okrenete i nastavite nekim sasvim novim putem...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ono što je naglašeno ovih dana jesu tihe promene. Sunce će u trigonu sa Neptunom probuditi kreativost, inspiraciju i želju da se život malo obogati duhovnim znanjima i delima, a Merkur će u sekstilu sa Plutonom na jednom tihom nivou buditi kundalini energiju, koja iz korena transformiše misli, događaje ili okolnosti.

 

Nećete ni biti svesni, a "male" će promene vama zavladati. A krajem sedmice će se oglasiti i Venera (Venera trigon Uran) bez čije želje za lepotom i ljubavlju ni svet ne bi postojao. Dok ljubav vlada i želja da se svet učini srećnijim, nemoguće postaje moguće, čuda postaju stvarnost, a san postaje java.

 

Prvog dana nedelje, Mesec u Škorpiji i u sekstilu sa Plutonom ne čini dan previše srećnim ili radosnim. Sama energija Škorpije na početku sedmice već nagoveštava tu tihu, ali moćnu energiju koja radi na dubljem nivou, ali u tišini i bez preterane priče. Ova vam energija može doneti blagi nemir, setu ili probuditi neka tužna osećanja, ali ne u smislu patnje već oproštaja.

 

Mesečev horoskop: Ovan, Lav i Strelac verovatno neće dobro spavati...

 

Jaka želja da se krene novim putem, novim koracima jednako može biti tužna kao i srećna jer je svakom početku prethodio neki ili nečiji kraj, pa se zato valja oprostiti sa starim i ostaviti sve što je bilo za sobom da bi čiste svesti i osećanja krenuli sa novim.

 

Ovo je dan za čišćenje, kako emotivnog tako i fizičkog. Valjalo bi toga dana krenuti od sređivanja prostora u kojem živite da biste nastavili sa emotivnim otpuštanjem, jer Mesec jednako predstavlja vaš dom, kuću, porodicu, emocije i osećanja.

 

Budite toga dana samo u sebi, sa sobom i svojim unutrašnjim glasovima. Ne mislite na novo, na početke, za njih će tek doći vreme. Utorak je sasvim nova energija, a želja da se krene u akciju sada je vrlo jaka. Mesec u Strelcu pored optimizma, duši daje radost, veru, lakoću i sreću koja ne uslovljava i ne ograničava.

 

Posebno će se tih dana probuditi snaga duha koja želi da stvara, gradi i da širi znanje i dobro. Sunce u trigonu sa Neptunom naglašava kreativnost i inspiraciju i posebno je ovo dan za one koji se bave nekom umetnošću, ali i za sve one koji su u potrazi za duhovnim i spiritualnim veštinama i znanjima.

 

Utorak i sreda su dani koji obećavaju uspeh i prosperitet, zato odaberite ono u čemu biste želeli da napredujete i idite na poslovni sastanak, razgovor o poslovnom putovanju ili daljem školovanju u inostranstvu. Dok je Mesec u Strelcu i dok aspekt Sunca, aspekt vašeg uspeha, snage i volje vlada, povećava šanse za vašim uspešnim poduhvatima.

 

makonda-tracker