Od 18. oktobra do 12. novembra

Tajne koje sa sobom nosi period Venere u znaku Strelca: Teško ćete odoleti šarmu!

0
Venera, planeta ljubavi i novca, 18. oktobra, ulazi u Strelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, u kojem ostaje do 12. novembra...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Harmoničan aspekt sa Jupiterom, simbolom prosperiteta i novca, ove nedelje povoljno utiče na finansije, naročito ako vam je posao povezan sa putovanjima. S druge strane, izazovan aspekt sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, što će najviše osetiti Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe.

 

Magnetska privlačnost: Do 23. oktobra na snazi će biti jedan nezaboravan period!

 

Budući da Venera simbolizuje novac, a Neptun prevaru, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko nekome dajete novac na zajam, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite. Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na šta opominje aspekt sa Jupiterom.

 

Upravlja grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitastom žlezdom, jajnicima, hormonima, dojkama, venama. Uticaj ove planete naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpiji, Ovnu i Devici.

 

OVAN

 

Osoba koju poznajete preko posla želi da vam da do znanja šta oseća prema vama. Moguć je ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja često putuje zbog posla.

 

BIK

 

Susret sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju, a ako ste zauzeti verovatno ćete otići na zajednički put sa partnerom. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora.

 

BLIZANCI

 

Teško ćete odoleti šarmu tajanstvene osobe koja se bavi umetnošću ili radi u zdravstvu. Klonite se rasprava s nadređenima i kolegama na poslu.

 

RAK

 

Preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate mlađu osobu koja često putuje zbog posla, moguće nekog Strelca ili Ribu. Izbegavajte konflikte sa bračnim partnerom.

 

LAV

 

Početkom perioda, polusekstil između vašeg vladaoca Sunca i Venere, donosi vam nove poslove. Strastveni susret sa nekim sportistom ili umetnikom može da se pretvori u uzbudljivu vezu.

 

makonda-tracker