Za neke susreti, za neke komplikacije

Magnetska privlačnost: Do 23. oktobra na snazi će biti jedan nezaboravan period!

0
Dok jedne stižu brige i komplikacije, drugi će uživati i neće moći da veruju da im se nešto tako lepo događa! Kojoj grupi pripadate?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Mesec napušta vaš znak, pa ćete narednih dana biti fokusirani na novac, posao i zaradu. Želite da radite sa osobama koje su slične vama, sa kojima se razumete, ali pod uslovom da vi vodite glavnu reč, na šta ukazuje Mars, vaš vladar u znaku egzaltacije.

 

Ljubav: Tri planete u polju partnerstva, osim mnogo susreta i ljubavnih mogućnosti, donose i dosta komplikacija u funkcionisanju veze. Stalne primedbe partnera o vašem ponašanju pokušajte da shvatite konstruktivnije i da se promenite. Vladar sedmog polja i dalje je u izgonu što će doneti trzavice u vezi.

 

Zdravlje: Dobro se osećate, mada ponekad ne mislite tako.

 

BIK

 

Posao: Venera, vladar znaka, nalazi se u lošem položaju, ali povoljnim aspektima. To znači da će biti mnogo teškoća u realizaciji mnogih poslova, međutim, na kraju ćete ipak uspeti da rešite većinu problema. Moguće je povećanje prihoda, ili ćete naći novi honorarni posao.

 

Ljubav: Opozicija Venere i Meseca ukazuje na napete odnose sa partnerom, ali i traženje „ventila" u neobaveznim susretima sa drugim osobama. Ukoliko partner pokuša isto, veoma ste ljubomorni, mada se trudite to da sakrijete. Uopšte niste svesni do koje mere iritirate partnera.

 

Zdravlje: Bilo bi dobro da odete na vanrednu lekarsku kontrolu.

 

BLIZANCI

 

Posao: Neki poslovni aranžmani koje ste napravili pre izvesnog vremena najzad će se ostvariti u ovom periodu. Merkur, vladar znaka, sa Jupiterom i Suncem u trigonskoj Vagi ukazuje na brojne poslovne mogućnosti. Ali, trebalo bi da se fokusirate samo na prioritete, jer u protivnom nećete bogzna šta uraditi.

 

Ljubav: Bez obzira na to što svoje planove stavljate u drugi plan i pokušavate da se priviknete na novi tempo života u domu, nemate osećaj kompletnog zadovoljstva. Spoj Merkura i Jupitera donosi veliki nespokoj.

 

Zdravlje: Potrudite se da vodite uredniji život, pogotovo kada je reč o ishrani.

 

Da li ste među njima: Ova 3 horoskopska znaka u oktobru očekuje velika ljubav!

 

RAK

 

Posao: U ovom periodu dobićete nekoliko ponuda za posao, koje će se najverovatnije ostvariti za dve, tri nedelje. Posebno povoljni dani za dogovor su ponedeljak i utorak, kada Mesec, vaš vladar bude u Biku, znaku svoje egzaltacije. Stelijum u četvrtom polju nagoveštava donošenje radikalnih poslovnih odluka.

 

Ljubav: Trebalo bi da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Već početkom perioda, zbog egzaltirane prirode Meseca, bićete u prilici to i da ostvarite. Rakovi koji su u vezi trebalo bi da paze na svoje ponašanje, jer jedna zabavna situacija u očima drugih lako može prerasti u ljubavnu aferu.

 

Zdravlje: razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

 

LAV

 

Posao: Ne dozvolite bilo kome da vam se meša u posao. Najbolje funkcionišete sami, odnosno samostalno. Sunce u konjunkciji sa Jupiterom nagoveštava pomoć iz daleka. Ništa nije nemoguće, čak ukoliko su pred vama veliki i naporni poslovi vezani za inostranstvo.

 

Ljubav: Saturn, vladar polja partnerstva, dobro je postavljen za poslovna partnerstva, ali trenutno nemate sluha za emocije. Tokom celog perioda nećete uspeti da shvatite potrebe partnera, niti ćete znati zašto i kako bi trebalo da se postavite u vezi.

 

Zdravlje: Smanjite pušenje, bavite se reakreacijom, više šetajte i boravite u prirodi.

 

DEVICA

 

Posao: Iako imate stelijum u drugom polju, nemate specijalan odnos prema novcu. Važnije vam je da se više posvetite poslovnim odnosima, pre svega da budu kvalitetniji. Period je izuzetno povoljan za povezivanje i poslovanje sa inostranstvom, sve dok je Merkur, vaš vladar sa Jupiterom.

 

Ljubav: Spajanje Merkura sa Jupiterom koliko dobro za posao toliko je komplikovano za emocije. Zbog toga neke već okončane stvari lako mogu biti prolongirane, a nove neće moći da dođu do izražaja.

 

Zdravlje: Lupanje srca, preznojavanje i plitko disanje uzrokovani su velikim stresom.

 

makonda-tracker