Astro prognoze

Venera i Mesec u Škorpiji od 4. do 10. oktobra: Period rizičnih situacija i erupcija strasti, od svega po malo...

0
Već 4. oktobra očekujte energiju preokreta, totalne transfomacije i završetka onoga što ste radili u prethodnim danima, početkom od 1. oktobra. To sada poprima drugačiji izgled, jer dolazi do konkretnih rezultata ili ostvarenja i završetka započetog. Potrudite se da 4. oktobra budete aktivni i da slobodno ispoljavate svoja osećanja i stavove...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ispoljavanje emocija posebno može da bude lako tokom noći, jer će se na završetku 4. oktobra i na početku sledećeg dana situacija dosta lakše i bolje odvijati, zbog sekstila Meseca u Škorpiji sa Merkurom u Devici.

 

Uticaj Venere u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom počinje da se oseća od 3. oktobra, a u toku 4. i 5. oktobra doći će do njenog najvećeg uticaja. Taj uticaj dovešće do velikih pozitivnih promena u odnosima sa drugima, bilo u ljubavnim - kod osoba sa podznakom u Raku, partnerskim kod osoba sa podznakom u Biku ili u porodičnim odnosima kod osoba sa podznakom u Lavu. Mogućnost pozitivnih promena, poboljšanja i preokreta je prisutna.

 

Više od zadovoljstva: Kako da ostvarite karmičku vezu sa srodnom dušom iz prošlog života

 

Takođe, moguće su i pojačane ljubavne strasti, praćene neodoljivom privlačnošću i izuzetnim erotskim doživljajima, u kojima je intenzitet strasti najjači. Uticaj Venere rasplamsaće ljubavni žar i doneće pravu erupciju strasti koja će zbližiti partnere.

 

Postoji mogućnost da osobe sa podznakom u Vagi i Ovnu dođu do nekog značajnog finansijskog dobitka, koji će doneti poboljšanje ili veći preokret.

 

makonda-tracker