da li je istina?

Neki su pohlepni, a neki sujetni: Ovo su najveći grehovi svakog horoskopskog znaka

0
Lako je počiniti neki greh… Pogotovo kada je na svakom koraku. Teško je pronaći osobu koja nikada nije nešto zgrešila, a postoji i dobar razlog zašto. Naš horoskopski znak igra veliku ulogu u tome, kada su u pitanju manji ili veći grehovi....
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Saznajte na šta vas “tera” vaš horoskopski znak…

Ovan – povređuje druge

Ovnovi mogu biti prepuni besa i nepredvidivi. Ako se suočite sa besom Ovna, možda nećete “preživeti”. Ne samo da mogu biti prilično intezivni, već i neviđeno spontani. Ta spontanost skoro uvek dovede do nekog problema. Morate biti oprezni, jer ako popustite nad svojim besom, možda ćete nekoga povrediti.

Bik – proždrljivost/preterivanje

Kada kažemo na proždrljivost ne mislimo samo na hranu – već na sve. Bikovi spadaju pod neku vrstu narcisa i samo gledaju na stvari koje će im biti potrebne na duže staze. Bilo da je to hrana, seks ili skup auto, Bikovi u svemu ponekad preteruju.

Blizanci – neiskrenost

Blizanci imaju užasnu naviku da istinu koju treba da kažu uvek izmene. Možda jer vaš znak prikazuje osobe sa dve ličnosti ili imate drugačiji pogled na situaciju koja se desila i o kojoj treba da pričate. Blizanci vole da lažu o malim stvarima, ali i onim bitnijim. Za njih važi pravilo – ako želiš nešto da sabotiraš, slaži!

 

Nemojte da birate na eci peci pec: Ovaj horoskopski znak nek ne prilazi Vagi!


Rak – stavljanje drugih ispred sebe

Kao Rak, zbog osobe koja vas voli, ne osećate važnost vremena i mislite da je ta osoba najbitnija od svega. Bitno vam je da ta osoba ima sve što joj je potrebno i da uvek bude tu, pored vas. Vi mislite da to nije pogrešno, ali razmislite – više ne razmišljate o sebi. Pre biste dali život za nekog drugog. Vodite računa koga volite!

 

makonda-tracker