Astro saveti

Čuvajte se rizika tranzitnog Meseca u Blizancima: Da li je to je taj 22. septembar?

0
U sredu, 21. septembra 2016. godine tranzitni Mesec je otpočeo svoj hod kroz znak Blizanaca i u toku dana će se sresti sa kvadratom retrogradnog Neptuna iz znaka Riba, a potom ga dočekuje Saturn iz opozitnog znaka Strelca...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako danas budete osetili jak nalet vetra iz istočnog pravca (jer Saturn voli istočne vetrove), ako budete čuli brundanje bar dva teretna vozila,ako budete videli starca/staricu kako pretrčava ulicu ili majku kako šeta sa dva deteta, ako obnovite kontakt sa osobom iz prošlosti, na kraju dana znajte, da ste bili deo kolektivnog događaja koji nosi tranzitni Mesec u Blizancima (zapamtite da je u astrologiji Mesec uvek događaj!)

 

Mesec se danas kreće od 9* 41' do 23* 52' znaka Blizanaca. Sa Tabita, koji žonglira našim sudbinama, preko Rigela, koji nosi opasnost ženama, do Bellatrix, žene ratnice, koja izlazi na kraj sa tim opasnostima.

 

Magija lunarne eklipse do februara 2017. godine: Sudbina u periodu pomračenja Meseca u Ribama

 

Danas raste potreba za dokolicom, neobaveznom komunikacijom i ćaskanjem. Danas ćemo izmisliti dva razloga da ranije odemo s posla, šarmirati nekog s dve reči, prelistati dva časopisa ili pogledati dve epizode omiljene serije.

 

U prepodnevnim časovima će neki od nas shvatiti da su zaboravili platiti račun, pa će žuriti do pošte ili banke, pa upasti u gužvu u saobraćaju, jer Mesec predstavlja narodne mase i gomilu ljudi, a Mesec u Blizancima onda te ljude smešta u automobile, na ulicu, u poštu, u osnovnu školu, na autobusku stanicu...

 

Budite oprezni u saobraćaju sutra, posebno u poslepodnevnim i večernjim časovima. Bilo da ste aktivan ili pasivan učesnik, čuvajte se vožnje u magli, po kiši, ali i neoprezne vožnje u rikverc.

makonda-tracker