Do 4. septembra 2016. godine

Astro saveti za jedan od najkonfuznijih perioda IKADA: Lavovi, sačekajte neko bolje vreme za fatalne romanse...

0
Ovnovi, očigledno, problem nije u vašem partneru, već u vama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Eventualne probleme na poslu možete da izbegnete ako obuzdate impulsivnost na koju ukazuje konjunkcija vašeg vladara Marsa sa Saturnom. Tranzit Meseca kroz vaše polje doma ukazuje na povećanu tenziju u komunikaciji sa bliskim osobama, bilo na privatnom ili poslovnom planu. Početkom nedelje ukazaće vam se prilika za rešavanje nekih pravnih pitanja vezanih za posao.

 

Ljubav: Ulazak Venere u polje partnerstva tokom duge polovine nedelje, pojačaće vaše emocije i ljubavna očekivanja. Zbog nerealnog sagledavanja odnosa sa partnerom, bićete podložni euforiji i impulsivnim reakcijama. Očigledno, problem nije u vašem partneru, već u vama.

 

Zdravlje: Moguća je lakša upala grla ili mokraćnih kanala.

 

BIK

 

Posao: Nedelja počinje u znaku konfuzije, ali srećom to neće dugo potrajati. Već od četvrtka, kada vaš vladar, Venera, promeni znak, sve će biti lakše. Posebno će vam od ruke ići kalkulacije, planiranja i intelektualni poslovi. Vodite računa da ne napravite neku grešku prilikom sređivanja dokumentacije.

 

Ljubav: Vladar vašeg polja partnerstva, Mars će ove nedelje biti u konfuznim odnosima suprotnih astroloških simblika. Loš spoj sa Saturnom i gotovo istovremeni dobar aspekt sa Venerom, pravi haos u odnosu sa partnerom. Pazite šta pričate, jer neiskrenost može dovesti vašu vezu u ozbiljnu krizu.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

BLIZANCI

 

Posao: Utorak i sredu Merkur, vladar je stacionaran, a potom kreće retrogradno. U prevodu dolazi haos u svim dešavanjima. Kako se to vama dešava u četvrtom polju obratite pažnju na dešavanja u kući, posebno ako imovinski nešto rešavate. Veoma je važno da izbegavate zakulisne radnje, jer vam to može doneti teškoće.

 

Ljubav: Mnogo dešavanja, malo toga konkretnog. Sve deluje kao loše montirana serija u kojoj se sve dešava bez prethodne najave, a ništa ne zadržava. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja vam ogovara kao potencijalni partner.

 

Zdravlje: Bićete podložni urogenitalnim tegobama.


Gde smo tu mi i imamo li moć izbora: Da li je sudbina ZAISTA unapred predodređena u natalnoj karti?
 

RAK

 

Posao: Mesec, vaš vladar u fazi opadanja, u znaku Raka početkom nedelje donosi promenljivo raspoloženje i loše procene, pa bi bilo dobro da obuzdate želje i ambicije. Novi projekti koji vas trenutno privlače nisu realni. Budite oprezni u pregovorima sa novim poslovnim partnerima a donošenje važnih odluka odložite za neki bolji period.

 

Ljubav: Vladar vašeg sedmog polja, Saturn, od utorka prima dobar aspekt od Venere. Biće mnogo sitnih i krupnih dešavanja koja će razbiti ustaljenu monotoniju. Ako ste slobodni, postoji mogućnost ulaska u vezu, dok jednom broju pripadnika znaka stoji mogućnost obnove stare ljubavi.

 

Zdravlje: Biće vam osetljivi bubrezi i jetra. Pazite na ishranu.

 

LAV

 

Posao: Ova nedelja nije pogodna za započinjanje novih poslovnih poduhvata, jer se trenutno u vašem polju novca i zarade nalazi Merkur koji uskoro kreće retrogradno. To praktično znači da će sve što ste radili biti podložno reviziji. Ne ulazite u sumnjive finansijske transakcije.

 

Ljubav: Sa ulaskom Venere u vaše treće polje, promeniće se i vaš pogled na okruženje, pa ćete odjednom u svojoj okolini otkriti mnogo zanimljivoh osoba. Vaš društveni život biće izuzetno bogat, mogući su brojni flertovi, ali ništa više od toga. Sačekajte neko bolje vreme za fatalne romanse.

 

Zdravlje: Moguće su probavne tegobe.

 

DEVICA 

 

Posao: Merkur se okreće u vašem znaku, ali u svojoj kući. Budući da retrogradno kretanje u principu nije povoljno za napredovanje i nove poslove, iskoristite ovaj period za rešavanje svih otvorenih pitanja iz prošlosti. Imaćete bezbroj novih ideja kako da poboljšate prihode i povećate saldo na vašem računu.

 

Ljubav: Ako ste slobodni, bićete u prilici da započnete emotivnu vezu, ali način otpočinjanja i funkcionisanja će biti čudan. Ako ste u vezi, bićete skloni preteranim očekivanjima u odnosu sa partnerom, a kako će vaše želje prevazilaziti partnerove mogućnosti, moguća su razočarenja.

 

Zdravlje: Bićete podložni povišenom krvnom pritisku.

 

makonda-tracker