astro

Tibetanski horoskop: Ovo je vaš put ka srećnom i uravnoteženom životu!

0
Tibetanski horoskop se temelji na verovanju u dvanaest „puteva do mudrosti“, a svako od ljudi u zavisnosti od datuma rođenja ima svoj „put mudrosti“, cilj i karmički zadatak, koji će morati da ostvari u svom životu. Pročitajte i saznajte da li se pronalazite u ovome.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan – reinkarnacija

U životnom ciklusu znači prošle živote. On je herojski zmaj koji se bori protiv unutrašnjih demona i spoljnih iskušenja. Ima energiju i agresivnost Marsa. Beži od monotonije i razmišljanja. Trebalo bi da radi u društvenim zvanjima kroz koja može da poboljša sebe i modifikuje egocentričnost.

Karma: treba živeti u sadašnjosti, sagledati svoj unutrašnji život, meditirati, pronaći veselje, podneti život i kada nije ružičast. Treba zaboraviti neuspehe i gledati napred. Tako ćete dosegnuti tajni ključ svemirskog mira.

Bik – stvaranje duha

Predstavlja rast, shvatanje mudrosti. Štiti ga Venera, zemaljska ljubav, majka lepote i umetnosti. Stvara sigurnost jer ima iskustvo prošlih života, ali stvaranje duha pokreće kontaktiranje sa unutrašjim životom.

Karma: akcija ne zavisi od posla, nego od psihe. Vatrena priroda krije nesigurnost. Bikove ne motiviše sigurnost nego sumnja. Konzervatizam mogu pobijediti kontroliranjem svoje energije. Samo tako naći će unutarnju sigurnost.

 

Proslavimo vreme Device: Gde se ona nađe, tu svi postaju vredni! A za to postoji dobar razlog...


Blizanci – psihička i duhovna evolucija

U životnom krugu predstavlja saznanje i inteligenciju, dualizam: duhovnu evolutivnu svest i zemaljsko poznavanje stagnacije. Kod njega dominira Merkur, zbog cega je društven, spretan, ugodan, pažljiv, znatiželjan, pokretljiv, inteligentan, lažljiv, nestalan, ima dobru memoriju ali ništa ne privodi kraju. Iako oseća potrebu da se razvije duhovno, nikad neće naći mir.
Karma: nestabilan je, oscilira u raspoloženju. Ako u ostvarenju velikih ciljeva ostane realan, moći će da savlada kontradiktornost. Treba meditirati, odlučiti se, rešenje problema je bliže nego što izgleda.

 

makonda-tracker