astrologija otkriva

Ovakve stvari će vas pratiti ceo život: Opsesije koje su skolne svakom horoskopskom znaku (FOTO)

0
U zavisnosti od horoskopskog znaka, svako od nas ima po jednu opsesiju koja nam polako, ali sigurno zapečaćuje sudbinu

 

Lav ima glavnu opsesiju – nadmoć


Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu da se odlično snalaze na svim poljima života.

 

Devica je opsednuta redom


Pedantne Device opsednute su redom u tolikoj meri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cene tačnost i disciplinu, a ako im to neko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči se sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

 

foto: Profimedia

 

Vaga žudi za ravnotežom


Vage su sklone preteranom analiziranju, zato i ne čudi što su opsednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje da postignu lepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odećom. Problem je u tome što taj svoj poriv ne mogu da kontrolišu pa ih šoping može izbaciti iz takta.

 

Škorpije opsednute lojalnošću


Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnosti. Oni žele odnose pune poverenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

 

Kineski horoskop za avgust 2016. godine: Kuda ste krenuli i kako da stignete najbrže? 

 

makonda-tracker