astrologija otkriva

Ovakve stvari će vas pratiti ceo život: Opsesije koje su skolne svakom horoskopskom znaku (FOTO)

0
U zavisnosti od horoskopskog znaka, svako od nas ima po jednu opsesiju koja nam polako, ali sigurno zapečaćuje sudbinu
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan je opsednut šopingom. 

 

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su ientuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće zadovolje satima šopinga. Njihova opsednutostkupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj meri da im to u potpunosti preuzima život.

 

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika.


Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a kvaliteti im pomažu da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se da rade naporno, a sve sa jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

 

Blizanci opsednuti tehnikom


Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsednuti su tehnikom, koja im omogućava bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Slabi su i na modu i spremni su ceo dan da potoše na kombinovanje novih modnih trendova.

 

foto: Profimedia

 

Venera u Devici utiče na sve znake: Preuzmete kormilo svog života u svoje ruke! 

 

Rak žudi za uspehom


Saosećajni Rakovi uvek su spremni da pomognu, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uverenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svim pokazuju šta im se sviđa, a šta ne. Žude za uspehom i spremni su za to da idu i iznad svojih granica. Taj uspeh je najčešće vezan za porodični i privatni život.

 

makonda-tracker