Astro upozorenja

Večeras se čuvajte od nesreća koju danas donose fiksne zvezde: Samo uz ove savete ćete se spasiti!

0
Tranzitni Mesec se tokom današnjeg dana, 5. avgusta, kreće do kraja druge dekade Device. Prelazi preko fiksne zvezde Zosma, poznate kao i Wadha-mudra, donosi "pad u vatru" i podnošenje žrtve za više ciljeve. U stopu je sledi fiksna zvezda Coxa ili Al Kharat, koja jača intuiciju i budi proroka u nama...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U večernjim satima Mesec u tranzitu prelazi preko Mizara, zvezde koja nosi opasnost od opekotina, a na globalnom planu masovne nesreće i moguće požare. Tranzitni Mesec je u opoziciji sa Neptunom, pa verovatno dok ovo čitate pijete kafu, a razmišljate kako ćete večeras piti svoj omiljeni čaj, dok ogrnuti u čistu posteljinu čitate knjigu, koju ste davno započeli.

 

Mesec je u istom znaku sa funkcionalno oštećenim Jupiterom u Devici, a dispozitor im je Merkur, koji im se nedavno pridružio u znaku Device, te je tu svoj na svome.

 

Sunce u egzaktnoj konjukciji sa Mesecom: Kako da odolite izazovima od do 8. avgusta?


Danas ćemo biti sitničavi, razdražljivi, skloni preuveličavanju i "brzom jeziku". Sigurno će vas danas iznervirati vest koju ste pročitali u dnevnoj štampi. Čućete pogrešne informacije, ući u sukob sa radnim kolegama.

 

Međutim, Mesec takođe gradi i trigon sa retrogradnim Plutonom u znaku Jarca, pa ako već duže vreme želite da otpočnete bilo koju vrstu projekta, od kojeg biste imali i najmanju finansijsku korist, danas je pravi trenutak za to.

 

Kombinacija Meseca, Merkura i Jupitera (a uskoro im se pridružuje i tranzitna Venera!) predstavlja i rad i dobitak od rada, materijalno dobro koje ste stekli "vlastitim rukama", tj. koristeći sva znanja i umeća koja posedujete.

 

makonda-tracker