Nemiri Venere u Raku

Lepe stvari u ljubavi se brzo otkriju: Zvezde vam u julu donose OVAKVE snove

1
Kao planeta ljubavi, Venera u Raku pre svega traži emocionalnu sigurnost, nežnost, oslonac, podršku, brigu, utočište, osećanje pripadnosti...

 

Ako neko stane na bolnu tačku, trudite se da ne branite i ne napadate, već se otvorite, što će zasigurno doneti osećanje slobode.

 

foto: Profimedia

On se najviše može da ogleda u tome da ćete moći da budete istinski intimni i ogoljeni pred partnerom, bez straha i sumnje da mu na taj način dajete oružje u ruke, što nije lako ako vas dugo pratio strah od odbijanja i povređivanja.

 

Marsov direktni hod preko Škorpije: Kakvog li muškarca budi?

 

Nije svaki početak lagan, kao što nikada nije kasno da odlučimo da odrežemo neke stare repove i demone iz prošlosti. Problem nastaje kada ignorišemo svoje traume pa lako s parterom ulazimo u projekcije, prebacivanje krivice, ljubomoru, optužbe, teške reči.

 

Takvih će scenarija zasigurno biti, ali na svakom je od nas da odluči na koje će kartu da odigra. Pred kraj svog plesa u znaku Raka, od 5. do 11. jula 2016. godine, Venera će biti u kvadratu s Uranom i trigonu s Marsom, što će doneti dinamičnu, pokretačku, tvrdoglavu i hirovitu energiju, gde će biti malo mira, sklada i sigurnosti kojoj Venera teži.

 

makonda-tracker