astrologija

Kako će prvi MLAD MESEC (od 11. januara) uticati na vas? Detaljna ASTRO PROGNOZA za svih 12 znakova Zodijaka

0

Vreme je da započnemo sezonu novih početaka sa prvim mladim mesecom u godini

MLAD MESEC 11. JANUAR - ASTRO PROGNOZA
MLAD MESEC 11. JANUAR - ASTRO PROGNOZA foto: Max4e Photo/Shutterstock

 

Lav 


Jarac će biti u šestoj kući zdravlja za ustajanje Lava, tako da ako imate ovaj vatreni znak u vašoj karti, pripremite se da se fokusirate na svoje rutine u ovoj luni. Šta raditi? Šta treba promeniti? „Obnovite i organizujte te svakodnevne navike“, kaže Samai. „Vaš prirodni duh dizajnira planove koji ne samo da poboljšavaju blagostanje već i podižu vašu efikasnost.

 

Devica 


Device od 11. januara beleže veliki rast. Ljubav je u vazduhu, ulivanje kreativnosti u vaš život može pomoći da produbite te emocionalne veze. Pokušajte da vodite dnevnik o svom partneru iz snova ili slikajte sliku svog idealnog sastanka da biste kanalisali ta osećanja.

 

 

Vaga 


Jarac je u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, Vaga se diže, pa biste možda želeli da provedete neko vreme praveći mesta za svoje najmilije i oslobodite se svakog prtljaga koji vam može stajati na putu. Samai ovo naziva „preuređenjem vašeg emocionalnog prostora“, a sve što treba da uradite da bi ovo renoviranje proteklo nesmetano je „podesite udobne kutke svog života i prigrlite tople pahuljice“.

 

Škorpija


Ova lunacija će osvetliti treću kuću misli i percepcije Škorpiona u usponu, tako da ljudi koji imaju vodeni znak treba da planiraju da ponovo pokrenu svoje komunikacijske veštine. „Okreni te zupčanike u radionici uma“, kaže Samai. „Vaše duboke misli i fokusirani intenzitet će obezbediti da se vaša poruka čuje glasno i jasno!“

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker